Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beurer BY 52

4,2 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beurer BY 52

Praktický ohrievač Beurer BY 52 vám uľahčí prípravu jedla pre deti v dojčenských fľašiach aj v pohároch. Na prehľadnom LED displeji si stačí len nastaviť požadovanú teplotu a pokrm bude behom chvíle ohriaty. Navyše sa pokrm udržuje na požadovanej teplote. Prístroj disponuje automatickým vypínačom a zdvihákom pre jednoduché vyberanie pohárov. Veľmi ľahko sa čistí a je kompatibilný s bežnými dojčenskými fľašami a pohármi.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
ohrievač fliaš pre deti

Funkcie:
rovnomerný a rýchly ohrev fliaš
udržanie nastavenej teploty
zdvihák pre ľahké vybratie pohárov
automatický vypínač
LED displej

Rozmery:
14×13,75 cm

Hmotnosť:
475 g

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Digitálny, Viac stupňov ohrevu, S displejom, Veľmi jednoduché použitie, Funkcia udržovania teploty

Typ

Typ Ohrievač
Napájanie Do klasickej zásuvky
Kód:  BEU435a
Produktové číslo:  4211125954024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12