Obnoviť stránku

BEPER 40948

4,8 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40948

Elektrická pemza odstraňuje stvrdnutú kožu, mozole, kurie oká a iné nerovnosti na nohách. Funguje na batérie a bude tak vhodným pomocníkom aj na cesty. Rotačný elektrický odstraňovač stvrdnutej kože pomáha navrátiť pokožke jemnosť a prirodzenú pružnosť. Brúsny valec jemne odstraňuje suchú kožu aj mozole a tým okamžite zabezpečuje príjemný pocit a pohodu. Stačí zľahka prechádzať na miestach, ktoré chcete ošetriť, až do dosiahnutia požadovaného výsledku. Doprajte si kvalitného pomocníka, ktorý udrží vaše nohy zdravé, jemné a krásne!

Balenie výrobku obsahuje 2 brúsne valčeky a čistiacu kefku, ktorou ľahko pemzu udržíte hygienicky čistú. Prístroj je ľahko umývateľný a má ergonomické prevedenie, vďaka ktorému sa vám bude dobre držať v ruke. Značka Beper ponúka pekný dizajn a špičkovú kvalitu, ktorú môžete denne preverovať. Elektrická pemza poteší užívateľov z radov žien i mužov bez rozdielu veku. Príjemnú relaxačnú formou si môžete ošetriť vaše nohy aj v pohodlí vášho domova. Majte nohy dokonale ošetrené a zamatovo hebké, ako po profesionálnej pedikúre!
Balenie obsahuje:
Brúska
2 brúsne valčeky
čistiaca kefka
Druh napájania:
2 AA batérie (nie sú súčasťou)
Umývateľný:
Ano
Použitie:
Jednoduchým spôsobom uveďte prístroj do chodu podľa návodu a jemne prechádzajte po stvrdnutej koži. Pre jemnejšiu kožu použite krémy pre regeneráciu suchej pleti. 

 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Kód:  BEPPE01
Produktové číslo:  BEP-40948

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06