Obnoviť stránku

BEBA SUPREMEpro 2, 6 HMO, 800 g

5 2 hodnotení
27,90 €

BEBA SUPREMEpro 2, 6 HMO, 800 g

Dojčenské mlieko Beba má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto je vhodné na správny vývoj vášho malého anjelika. Batoľacím dojčenským mliekom môžete živiť aktívne a staršie deti od 6 mesiacov, ktoré už potrebujú výživné mlieka na svoj zdravý vývoj. Toto od výrobcu Beba disponuje hmotnosťou 800 g a balenie dáva k dispozícii 1 ks. Mlieko bez lepku, sóje a palmového oleja sa bude vášmu bábätku pozdávať.

Rozhodujúce parametre dojčenského mlieka BEBA SUPREMEpro 2, 6 HMO, 800 g

  • Vďaka živinám v ňom je podporený zdravý vývoj detí
  • Dojčenské mlieko Beba spadá medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu BEBA SUPREMEpro je ideálne pre deti od 6 mesiacov
  • Bez lepku, sóje a palmového oleja
  • Dojčenské mlieko Beba má hmotnosť 800 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Zloženie

LAKTÓZA (z MLIEKA), rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, nízkoerukový repkový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát MLIEČNEJ SUROVATKY, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, draselné soli kyseliny fosforečnej, chlorid draselný, chlorid horečnatý, sodné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), olej z Mortierella alpina, olej z mikrorias Schizochytrium sp., zmes 2´-FUKOSYLLAKTOSY/ DIFUKOSYLLAKTOSY, L-arginín, 3-FUKOSYLLAKTOZA, LAKTO-N-TETRAOSA, vitamíny (L-askorbát sodný, D-pantothenát vápenatý, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotínamid, riboflavín, tiamín mononitrát, retinyl-acetát, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon,
D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidin, L-fenylalanín, SODNÁ SOĽ 3' -SIALYLLAKTÓZY, SODNÁ SOĽ 6' -SIALYLLAKTÓZY, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium longum subsp. Infantis LMG 11588 5 x 10⁷ KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti, Bifidobacterium lactis CNCM I-3446 1 x 10⁸ KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bez sóje, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu BEBA SUPREMEpro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY21897
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8593893790469
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06