Obnoviť stránku

BEBA Sensitive mliečna výživa pri zažívacích problémoch 800 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA Sensitive mliečna výživa pri zažívacích problémoch 800 g

Dojčenské mlieko Beba ponúka zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto poslúži na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Počiatočné dojčenské mlieko je ideálne od prvých chvíľ narodeného bábätka. Dodá tým najmenším dostatok živín na ich zdravý telesný vývoj. Toto od výrobcu Beba ponúka hmotnosť 800 g a balenie obsahuje 1 ks. Jeho veľkou výhodou je zloženie s pridanými vitamínmi a minerálmi.

Zaujímavé prednosti dojčenského mlieka BEBA Sensitive mliečna výživa pri zažívacích problémoch 800 g

  • Poskytne deťom živiny na ich zdravý vývin
  • Dojčenské mlieko Beba patrí medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu BEBA Sensitive je ideálne vhodné od 0 mesiacov
  • Vyniká pridanými vitamínmi a minerálmi
  • Mlieko proti zápche
  • Dojčenské mlieko Beba má hmotnosť, ktorá predstavuje 800 g
  • Počet kusov v balení: 1 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Beba

Je vhodné aj v prípade, že vaše najmenšie má zápchu. Dojčenské mlieko s probiotikami dodá vášmu dieťatku to najdôležitejšie.

Zloženie

Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, nízkoerukový repkový, slnečnicový), zemiakový škrob, enzymaticky hydrolyzované bielkoviny mliečnej srvátky 10,9 %, galaktooligosacharidy (z mlieka) 6,2 %, minerálne látky (citronan draselný, glycerofosforečnan vápenatý, chlorid horečnatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid vápenatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), rybí tuk, cholín bitartát, fruktooligosacharidy 0,3 %, olej z Mortierella Alpina, L-arginín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, tiamín mononitrát, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L-histidin, L-tyrozín, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 x 10⁷ KTJ /100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), taurín, inositol, nukleotidy (cytidín-5' - monofosforečná kyselina, sodnej soli uridín-5' -fosforečnej kyseliny, adenozín-5' -fosforečná kyselina, sodnej soli guanozín-5' -fosforečnej kyseliny), L-karnitín.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Proti zápche

Podľa radu

Podľa radu BEBA Sensitive

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19972
Produktové číslo:  7613039561355
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18