Obnoviť stránku

BEBA OPTIPRO 5 (6× 600 g) + 3× Vlhčené obrúsky Pampers Sensitive

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 5 (6× 600 g) + 3× Vlhčené obrúsky Pampers Sensitive


Výživa počas prvých troch rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko značky NESTLÉ Beba OPTIPRO 5 bude výbornou voľbou pre vaše dieťa od ukončeného 24. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje. Navyše obsahuje Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte.

Kľúčové vlastnosti batoľacieho mlieka BEBA OPTIPRO 5 (6× 600 g)

  • BEBA OPTIPRO 5 je určené pre deti od ukončeného 24. mesiaca veku
  • V zložení nájdete aj probiotické baktérie Bifidus BL, zmes tukov LP-PUFA pre správny vývoj zraku
  • BEBA OPTIPRO 5 podporuje správny rast a vývoj bábätka aj fungovanie imunity

BEBA OPTIPRO pre vaše bábätko

Podpora imunity

Vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.

OPTIPRO

Ide o špecifický proces na získanie zmesi bielkovín a s cieľom priblížiť sa čo najviac materskému mlieku.

Zloženie

Plnotučné mlieko 48 %, odtučnené mlieko 25 %, laktóza, rastlinné oleje (repkový nízkoerukový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový), sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný), emulgátor (sójový lecitín), regulátory kyslosti (draselné soli kyseliny fosforečnej), vitamíny (L-askorbát sodný, riboflavín, retinyl-acetát, cholekalciferol,kyanokobalamín).

Vlhčené obrúsky Pampers Sensitive 56 kusov ako darček!

Vlhčené obrúsky Pampers Sensitive ponúknu to najlepšie od Pampers. Vďaka jedinečnej štruktúre SoftGrip zabezpečia menej utierania pre jemnejšie čistenie. Neobsahujú parfum a sú dermatologicky testované. Poskytujú klinicky preukázanú jemnosť k detskej pokožke a v porovnaní s predchádzajúcimi vlhčenými obrúskami Pampers Sensitive sú o 15 % účinnejšie. Vďaka vyváženej vlhkosti zanechávajú na pokožke čistejší pocit a súčasne pomáhajúudržovať prirodzenú hladinu pH. Balenie navyše obsahuje plastové viečko, ktoré môžete ľahko a rýchlo otvoriť a ktoré pomáha predchádzať vysychaniu obrúskov.

Zloženie

Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sorbitan Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentadecalactone, Dipropylene Glycol.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 24 mesiacov
Kód:  BABY9448
Produktové číslo:  8593893774919
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04