Obnoviť stránku

BEBA OPTIPRO 1 (6× 600 g)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA OPTIPRO 1 (6× 600 g)

Výživa počas prvých 3 rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko od značky NESTLÉ Beba OPTIPRO 1 bude výbornou voľbou pre vaše dieťa už od narodenia. Obsahuje veľké množstvo nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje, vrátane Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí. NESTLÉ Beba sa snaží priblížiť zloženie materského mlieka, aby vaše dieťatko dostávalo to najlepšie.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BEBA OPTIPRO 1 600 g

  • Počiatočné dojčenské mlieko vhodné pre deti už od narodenia
  • Určené pre deti, ktoré nemôžu byť dojčené
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Vrátane Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia
  • Spoločnosť NESTLÉ sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiť

Zloženie umelého mlieka:
Sušená srvátka, odtučnené mlieko, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, repka olejná s nízkym obsahom éterických kyselín, slnečnica), laktóza, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, citronan draselný, chlorid horečnatý, hydroxid draselný, chlorid draselný, sodné soli kyseliny fosforečnej, chlorid sodný, hydroxid vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénanu sodného), rybí tuk, olej z Mortierella alpina, emulgátor (sójový lecitín), cholín bitartát, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín mononitrát, riboflavín, retinylacetát, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), taurín, L-histidín, inositol, nukleotidy [kyselina cytidín-5' -monofosforečná (CMP), sodné soli kyseliny uridín-5' -fosforečnej (UMP), kyselina adenozín-5' -fosforečná (AMP), sodné soli kyseliny guanozín-5' -fosforečnej (GMP)], L-karnitín, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1 × 108 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), bielkoviny mliečnej srvátky.

Príprava sušeného mlieka:
Nezabudnite sa vždy riadiť pokynmi pediatra a inštrukciami na obale detského mlieka. Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte, neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie vášho dieťaťa.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY17439
Produktové číslo:  7613287167125
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08