Obnoviť stránku

BEBA FM 85 prípravok na obohatenie materského mlieka, 200 g

62,90 €

BEBA FM 85 prípravok na obohatenie materského mlieka, 200 g

Umelé mlieko Beba ponúka zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto poslúži na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Počiatočné dojčenské mlieko je ideálna voľba už od narodenia bábätka. Je plné živín, ktoré potrebujú tie najmladšie deti na zdravý telesný vývoj. Toto od výrobcu Beba dosahuje hmotnosť 200 g a balenie zahŕňa 1 ks. Mlieko bez lepku bude pre vaše dieťatko ideálne.

Najdôležitejšie funkcie dojčenského mlieka BEBA FM 85 prípravok na obohatenie materského mlieka, 200 g

  • Podporí správny detský vývoj
  • Dojčenské mlieko Beba radíme medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Beba FM sa hodí od 0 mesiacov
  • Bez lepku
  • Detské mlieko Beba ponúka hmotnosť 200 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Zloženie

Hydrolyzované bielkoviny MLIEČNE SRYVÁTKY, maltodextrín, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (kokosový a palmojadrový tuk v rôznych pomeroch), repkový olej nízkoerukový, glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, hydroxid draselný, RYBÍ olej, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, riboflavín, tiamín mononitrát, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), chlorid horečnatý, chlorid vápenatý, hydroxid sodný, citran sodný, cholín bitartát, chlorid sodný, síran železnatý, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), inositol, L-karnitín, síran zinočnatý, taurín, síran meďnatý, jodid draselný, síran mangánatý, seleničitan sodný.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 200 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku

Podľa radu

Podľa radu Beba FM

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY21753
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8593893784741
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09