Obnoviť stránku

BEBA EXPERTpro HA 3, 800 g

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA EXPERTpro HA 3, 800 g

Výživa počas prvých 3 rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko Beba od značky NESTLÉ bude pre vaše dieťa výbornou voľbou. BEBA EXPERTpro HA 3 je pokračovacia dojčenská výživa určená pre deti od ukončeného 10. mesiaca. Ide o výživu pre deti, v ktorých rodine sa vyskytuje alergické ochorenie. Spoľahnite sa na roky preverenú kvalitu značky BEBA a jej produktovú radu BEBA EXPERTpro HA 3 učenú pre deti s alergiou na mlieko v rodinnej anamnéze.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho dojčenského mlieka NESTLÉ BEBA EXPERTpro HA 3, 800 g

  • Pripravené pre deti od ukončeného 10. mesiaca, ktoré majú alergiu na mlieko v rodinnej anamnéze
  • Hypoalergénne sušené mlieko BEBA EXPERTpro HA 3 s čiastočne hydrolyzovanou bielkovinou znižuje riziko vzniku alergií
  • Obsahuje probiotiká, vitamíny a minerály nevyhnutné pre správny vývoj dieťaťa
  • Spoločnosť NESTLÉ sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiť
  • Hypoalergénne mlieko BEBA – probiotiká, vitamíny a minerály

Značka BEBA už niekoľko desaťročí pracuje na výskume originálnej receptúry pre dojčenskú výživu, ktorá bude znižovať riziko alergie na mliečnu bielkovinu. Výsledkom je špeciálne vyvinutý proces OPTIPRO HA, vďaka ktorému hypoalergénne sušené mlieko BEBA EXPERTpro HA 3 obsahuje jedinečnú kombináciu zložiek čiastočne hydrolyzované bielkoviny. Ďalej v ňom nájdete probiotiká L. reuteri a mnoho vitamínov a minerálnych látok potrebných pre spokojné bruško a správny vývoj vášho dieťaťa.

Príprava mlieka:

Nezabudnite sa vždy riadiť pokynmi pediatra a inštrukciami na obale. Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte, neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie vášho dieťaťa.

Dôležité upozornenie:

Nestlé BEBA EXPERTpro HA 3 by mala byť iba súčasťou zmiešanej stravy. Nesmie byť podávaná ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Nesmie byť konzumovaná deťmi alergickými na mliečne bielkoviny. Nestlé BEBA EXPERTpro HA 3 by mala byť podávaná na základe odporúčania lekára alebo kvalifikovaného odborníka v oblasti detskej výživy.

Zloženie:
Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 9,9 %, minerálne látky (glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, citran draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, citrónan sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, rybí olej, vitamíny (L-askorbát sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-? ¬- tokoferyl acetát, riboflavín, retinyl-acetát, tiamín-mononitrát, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, olej z Mortierella alpina, L-thyrosin, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Podľa radu

Podľa radu Beba EXPERTpro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov
Kód:  BABY17240
Produktové číslo:  7613039467039
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04