Obnoviť stránku

BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g

Správna a kvalitná strava je kľúčová pre správny vývoj malých detí, ale môže mať vplyv aj na vznik rôznych alergií. Hypoalergénne dojčenské mlieko BEBA EXPERTpro HA 2 je určené na výživu detí od ukončeného 6. mesiaca. Umelé mlieko totiž obsahuje mnoho dôležitých látok vrátane vitamínov a minerálov. Predovšetkým ide o jedinečnú zmes proteínov OPTIPRO HA, ktoré výrazne znižujú riziko vzniku alergií. Ďalej sú to tiež živé probiotické baktérie L. reuteri pre správne udržanie črevnej mikroflóry. Preto svojmu dieťaťu zabezpečte kvalitnú stravu, ktorá je nevyhnutná pre správny rast a vývoj bez alergií. Detské mlieko BEBA EXPERTpro neobsahuje palmový olej, lepok, sóju, cukor a soľ. V balení nájdete 800 g výrobku.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho dojčenského mlieka BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g

  • Pokračovacie dojčenské mlieko na výživu dojčiat BEBA EXPERTpro HA 2
  • Určené na výživu detí od ukončeného 6. mesiaca
  • Umelé mlieko obsahuje mnoho dôležitých látok
  • Sušené mlieko Podporuje správny rast a vývoj dieťaťa
  • Jedinečná zmes proteínov OPTIPRO HA výrazne znižuje riziko vzniku alergií
  • Probiotické baktérie L. reuteri udržujú črevnú mikroflóru
  • Detské mlieko BEBA EXPERTpro neobsahuje palmový olej, lepok, sóju, cukor a soľ

Príprava:

Pred prípravou jedla si dôkladne umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne umyte a vyvarte 5 minút. Pitnú vodu vhodnú pre dojčatá varte päť minút a nechajte následne vychladnúť. Do nádoby nalejte polovicu prevarenej vody ochladenej na približne 40 °C. Teplota nad 45 °C ničí baktérie mliečneho kvasenia. Odmerajte prášok pomocou priloženej odmerky a nasypte ho do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný. Dôkladne pretrepte. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva. Prášok ešte raz dobre pretrepte, aby sa úplne rozpustil. Skontrolujte, či je teplota pripravovaného jedla vhodná na podávanie. Po každom použití nádobu pevne uzavrite a skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote.

Dávkovanie:
Od konca 6. mesiaca dávkujte 7 zarovnaných odmeriek do 210 ml prevarenej vody 5-krát denne.
Od 7. do 9. mesiaca dávkujte 3 až 4-krát denne 7 zarovnaných odmeriek do 210 ml prevarenej vody a 1 až 2 dávky príkrmu.
Od 10. mesiaca dávkujte 7 zarovnaných odmeriek do 210 ml prevarenej vody 2 až 3-krát denne a 2 až 3 dávky príkrmu.

Zloženie:
Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový s nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 9,9 %, minerálne látky (glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, citronan draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, citronan sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, rybí olej, vitamíny (L-askorban sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-?­­-tokoferyl-acetát, riboflavín, retinyl-acetát, tiamín mononitrát, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, olej z Mortierella alpina, L-tyrozín, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9× 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej doby trvanlivosti.)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez sóje, Hypoalergénne, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba EXPERTpro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY17242
Produktové číslo:  7613039467107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03