Obnoviť stránku

BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)

4,9 10 hodnotení
159,90 €

BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)

Dojčenské mlieko Beba disponuje zložením, ktoré pripomína materské mlieko, takže je vhodné na zdravý vývoj vášho anjelika. Dobrou voľbou bude počiatočné dojčenské mlieko, a to od prvých chvíľ života vášho bábätka. Na zdravý vývoj najmladších detí ponúka množstvo živín. Toto od výrobcu Beba bolo vyrobené s hmotnosťou 4800 g a balenie obsahuje 6 ks. Mlieko bez lepku a palmového oleja bude pre vaše dieťatko ideálne.

Dojčenské mlieko BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g) Screen
Dojčenské mlieko BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g) Vlastnosti/technológia

Kľúčové parametre dojčenského mlieka BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)

  • Živiny v ňom poskytnú deťom záruku zdravého vývoja
  • Dojčenské mlieko Beba spadá medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Beba EXPERTpro je odporúčané od 0 mesiacov
  • Bez lepku a palmového oleja
  • Detské mlieko Beba ponúka hmotnosť 4800 g
  • Balenie obsahuje 6 ks

Zloženie

LAKTÓZA (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bílkovinný koncentrát MLÉČNÉ SYROVÁTKY, minerální látky (chlorid draselný, glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečné, chlorid horečnatý, chlorid vápenatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran mědnatý, síran manganatý, jodid draselný, selenan sodný), RYBÍ olej, cholin bitartát, olej z Mortierella alpina, L-arginin, vitaminy (L-askorbát sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, DL-alfa-tokoferyl-acetát, riboflavin, thiaminmononitrát, retinyl-acetát, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin), L-histidin, L-thyrosin, inositol, bakterie mléčného kvašení (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimální trvanlivosti), taurin, nukleotidy [cytidin-5´-monofosforečná kyselina (CMP), sodné soli uridin-5´-fosforečné kyseliny (UMP), adenosin-5´-monofosforečná kyselina (AMP), sodné soli guanosin-5´-monofosforečné kyseliny (GMP)], L-karnitin.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba EXPERTpro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY169256
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613287581570
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18