Obnoviť stránku

BEBA COMFORT 2 HM-O 6× 800 g + TESCOMA príbory muzikanti

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEBA COMFORT 2 HM-O 6× 800 g + TESCOMA príbory muzikanti

Dojčenské mlieko Beba má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, preto je ideálne na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Dobrou voľbou bude pokračovacie dojčenské mlieko, a to od ukončeného šiesteho mesiaca. Obsahuje najdôležitejšie živiny na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu Beba má hmotnosť 4800 g a balenie obsahuje 6 ks.

Základné vlastnosti dojčenského mlieka BEBA COMFORT 2 HM-O 6× 800 g + TESCOMA príbory muzikanti

  • Živiny v ňom sú zárukou zdravého vývoja detí
  • Dojčenské mlieko Beba je radené medzi pokračovacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Beba Comfort môžete ponúknuť bábätku od 6 mesiacov
  • Umelé mlieko Beba ponúka hmotnosť 4800 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Zloženie

Odtučnené MLIEKO, LAKTÓZA, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, nízkoerukový repkový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok MLIEČNE SUROVATKY, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny fosforečnej, citronan draselný, chlorid draselný, chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitín), olej z mikrorias Schizochytrium sp., regulátor kyslosti (kyselina citrónová), L-fenylalanín, 2' -FUKOSYLLAKTOSA, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamín mononitrát, retinyl-acetát, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L-leucín, L-izoleucín, L-tryptofán, L-histidin, baktérie mliečneho kvasenia (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938; 9 x 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti). ​

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Podľa radu

Podľa radu Beba Comfort

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY20709
Produktové číslo:  8593893788817
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13