Obnoviť stránku

GOLDIM Babio Biočaj pre mamičky 20 ks

4,6 43 hodnotení
2,39 €
Pri kúpe 1 ks 2,39 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,09 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,79 €/ks

GOLDIM Babio Biočaj pre mamičky 20 ks

Ste nastávajúca alebo dojčiaca mamička a potrebujete vhodný nápoj, ktorý príjemne chutí a podporuje tvorbu materského mlieka? Porciovaný čaj Babio pre mamičky pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Ide o zmes osvedčených byliniek, ktoré podporujú činnosť mliečnych žliaz a tým zvyšujú tvorbu materského mlieka. Priaznivé účinky bylín sa navyše prenášajú do materského mlieka. Bylinná zmes čaju Babio pre mamičky je k dispozícii v klasických nálevových vrecúškach, takže príprava čaju je jednoduchá a rýchla, stačí ho len preliať prevarenou dojčenskou vodou a nechať vylúhovať. Čaje Babio vynikajú príjemnou chuťou a prirodzenou upokojujúcou vôňou.

Kľúčové vlastnosti biočaju BABIO pre mamičky

  • Bio čaj z ekologického poľnohospodárstva
  • Zmes osvedčených bylín na podporu tvorby materského mlieka
  • Bez pridaného cukru, aromatizujúcich a konzervačných látok
  • Vyniká príjemnou chuťou a prirodzenou vôňou
  • Kladne posúdené Českou pediatrickou spoločnosťou

Zloženie:
Fenikel plod (Foeniculum vulgare), medovka list (Melissa officinalis), rasca plod (Carum carvi), jastrabina lekárska vňať (Galega officinalis), ibištek kvet (Hibiscus sabdariffa).

Kód:  BABY6892
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594003320057
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11