Obnoviť stránku

ASTRID SUN Olej na opaľovanie SPF 10 200 ml

5 2 hodnotení

ASTRID SUN Olej na opaľovanie SPF 10 200 ml

Olej na opaľovanie v spreji ASTRID SUN OF 10 je skvelým pomocníkom pre bronzový nádych pokožky. Vyniká svojím zložením, ktoré je obohatené o multivitamínový komplex a zlatý palmový olej. Vďaka systému a vyváženému pomeru fotostabilných UV filtrov spoľahlivo chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia. Prípravok s ochranným faktorom 10 ponúka nizku ochranu, bol dermatologicky testovaný. Jeho prednosťou je vodoodolnosť, jednoduchá aplikácia a nelepivé zloženie. Pokožku prevonia príjemnou letnou kvetinovo-kokosovou vôňou.
Aktívne látky:

  • multivitamínový komplex (Beta-karotén, vitamíny E, C a F) a zlatý palmový olej urýchľujú opálenie a zároveň podporujú bezpečnejšie opaľovanie
  • mrkvový a arašidový olej dodávajú pokožke potrebnú hydratáciu a zanechávajú ju hodvábne jemnú a vláčnu

Použitie:
Olej aplikujte na suchú pokožku pred pobytom na slnku. Nestriekajte priamo na tvár, ale naneste do dlaní a potom rozotrite. Vyhnite sa okoliu očí. Na ochranu celého tela dospelej osoby priemernej veľkosti je potrebných 36 g opaľovacieho prípravku, čo predstavuje približne 6 čajových lyžičiek.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Stupeň ochrany:
Nízky
Zloženie:
Paraffinum liquidum, Izopropyl myristate, Homosalate, Octocrylene, Butyl methoxydibenzoylmethane, PPG-15 stearyl éter, Tocopheryl acetate, Parfum, Elaeis guineensis oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Beta CAROTENE, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, kyseliny linoleovej, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Amyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Coumarin, Citric acid, BHT

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací
Špecifikácia Dermo

Ochranný faktor

Ochranný faktor 10 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Olej
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSPL2084
Produktové číslo:  8592297000440
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02