Obnoviť stránku

ASTRID SUN Mlieko na opaľovanie SPF 20 200 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,09 €

ASTRID SUN Mlieko na opaľovanie SPF 20 200 ml

Má vaša pokožka sklony k spáleniu a potrebujete ju ochrániť? Spoľahnite sa na mlieko na opaľovanie ASTRID, ktoré má objem 200 ml. Potrebnú ochranu zaistí ochranný faktor 20 SPF. Určite vás zaujme aj jeho opaľovací účinok.

Zásadné vlastnosti mlieka na opaľovanie ASTRID SUN Mlieko na opaľovanie SPF 20 200 ml

  • Mlieko na opaľovanie ASTRID zaujme dôležité miesto počas slnenia
  • Vďaka nemu budete chránení faktorom 20 SPF
  • Využijete ho hlavne na opaľovanie
  • Pokožke zaistí opaľovací účinok

Zloženie

AQUA, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, PENTYLENE GLYCOL, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, GLYCERÍN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ARGININE, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, ALLANTOIN, ARACHIS HYPOGAEA OIL, ASCORBYL PALMITATE, BETA-CAROTENE, bisabolol, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, DAUCUS CAROTA SATIVA EXTRACT, DECYLENE GLYCOL, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALÓNATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, Hydrogenated PALM GLYCERIDES, ISOPROPYL MYRIS TATE, LECITHIN, LINOLEIC ACID, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PANTHENOL, PARFUM, PEG-100 STEARATE, PEG-20 GLYCERYL LAURATE, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, POLYSORBATE 20, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PROPYLÉNGLYKOL, RETINYLPALMITÁT, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, BHT, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL.

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 20 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Opaľovací

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  OPA550
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297010791
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13