Obnoviť stránku

ASTRID Nutri Moments Výživný regeneračný krém 150 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID Nutri Moments Výživný regeneračný krém 150 ml

Výživný telový krém Astrid Nutri Moments dokonale hydratuje a vyživuje pokožku. Tá je po použití jemná a príjemne vláčna. Jojobový olej, ktorý je súčasťou krému, zlepšuje pružnosť pokožky. Jej sviežosti napomáha vitamínový komplex, ktorý tvorí vitamín E, D-panthenol, a alantoín. Pokožka je upokojená a regenerovaná. Krém poskytuje komplexnú starostlivosť pre všetky typy pokožky a poskytuje perfektnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. 

Zloženie:

Aqua, Paraffinum liquidum, Cera microcristallina, Polyglyceryl-3 diisostearate, Izopropyl myristate, Glycerín, Glyceryl Oleate, Magnesium sulfate, Simmondsia chinensis seed oil, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl acetate, PEG-7 hydrogenated castor oil, Aluminum Stearate, Parfum, Diazolidinyl urea , Metylparabén, Propylparaben

Kľúčové vlastnosti

  • Výživa, regenerácia a hydratácia
  • Pre všetky typy pokožky
  • Vitamínový komplex - vitamín E a D-panthenol + alantoín
  • Výsledkom je upokojenie a regenerácia pokožky
  • Perfektná ochrana pred nepriaznivými vplyvmi prostredia
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 000 ml
Kód:  TM259
Produktové číslo:  8592297000228
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08