Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Testované mamičkami

Testované mamičkami: Mäsozeleninové príkrmy Nestlé NaturNes BIO

Naše mamičky a ich malé ratolesti dostali na vyskúšanie nové mäsovozeleninové príkrmy radu NaturNes v BIO kvalite od Nestlé. Potraviny do pohárov sú z kvalitných surovín z ekologického poľnohospodárstva, neobsahujú pridané arómy, farbivá ani žiadne zahusťovadlá. Čo na ne povedia naši malí stravníci? Viac sa dozviete v našej recenzii. 

Testované mamičkami: Náhradné dojčenské mlieko Nestlé LITTLE STEPS

Štyri mamičky a ich ratolesti dostali možnosť vyskúšať náhradné dojčenské mlieka LITTLE STEPS 3 a LITTLE STEPS 4 s príchuťou vanilky. Umelá výživa Nestlé LITTLE STEPS má špeciálnu receptúru na zdravý rast bábätiek a správny základ do života. Je obohatená o vitamíny, minerálne látky a je úplne bez palmového oleja. Ako náhradné mlieko chutilo malým recenzentom? Obstálo aj u mamičiek? Viac sa dozviete v našej recenzii.

Testované mamičkami: NESTLÉ Nature's Selection Mliečna kaša

Mliečna kaša od Nestlé je novinkou v sortimente značky, ktorá kráča v ústrety trendu obmedzovania pridaných cukrov v pokrmoch pre deti. Deti sa s veľkým množstvom cukrov stretávajú už čoskoro, takže každý produkt, ktorý neobsahuje pridané cukry, a pozor – tiež žiadne sladidlá, má môj rešpekt. A ako je to teda s novou kašou od Nestlé?

Autosedačka Avionaut Pixel 2019 (RECENZIA)

Značka Avionaut prináša na slovenský trh hneď niekoľko modelov autosedačiek, model Aerofix pre staršie deti sme pre vás už testovali, teraz sme sa pozreli na zúbok modelu pre deti od narodenia. Každý vek si žiada iné potreby, a to aj v prípade autosedačiek. Čo teda potrebuje novonarodené bábätko a jeho mamička či otecko pri jeho prevážaní?

Autosedačka Avionaut Aerofix 2019 (RECENZIA)

Autosedačka Aerofix je určená pre deti medzi 9 až 18 kilogramami, v čom sa pohybujú obaja moji chlapci, takže ju testovali obaja, aj keď starší syn už je pri limite, čo sa týka výšky. Okrem pohodlia je pre mňa zásadná tiež bezpečnosť, ktorú som pre vás síce netestovala, avšak sa môžem spoľahnúť na striktné normy švédskeho skúšobného ústavu VTI, kde autosedačka úspešne prešla prísnym Testom PLUS.

Testované mamičkami: umelé mlieko BEBA OPTIPRO COMFORT

Výber umelého mlieka môže byť niekedy behom na dlhú trať. Ani mamičky, ktoré pre vás spísali túto recenziu, neboli s existujúcimi mliekami spokojné. Ako u nich obstálo umelé mlieko BEBA COMFORT?

Testované mamičkami: kaša Kendamil Baby Organic

Príprava raňajok pre deti nie je vždy jednoduchá. Jednoduchou, chutnou i zdravou voľbou sú u nás kaše, nie každá kaša však spĺňa moje vysoké nároky na kvalitu a zloženie a súčasne chuťové požiadavky mojich detí. Ako teda dopadol test organických kaší značky Kendamil?

Testované mamičkami: nové plienky Pampers Premium Care

Tri mamičky testovali plienky Pampers Premium Care. Dve z nich klasické plienky s lepiacimi páskami, jedna plienkové nohavičky Pampers Premium Care. Ako boli s plienkami spokojné? Sú naozaj také skvelé, ako výrobca sľubuje? Prečítajte si v našej recenzii.

Otestované mamičkami: príkrmy Alete

Značku Aleta som síce nepoznala, ale do jej testovania sme sa s dcérou pustili s chuťou. Zaujalo ma, že príkrmy Aleta sú v BIO kvalite a v ich zložení nájdete potraviny pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva. Ako ale príkrmy Aleta chutili dcérke? Prečítajte si v našej recenzii.

Testované mamičkami: detská kozmetika Ziaja Baby

Produkty od Ziaja sama práve používam a mám ich naozaj v obľube. Bude tomu tak aj pri detských produktoch? Ziaja Baby ponúka umývacie produkty, ako je sprchový gél, šampón, pena, ale aj upokojujúci krém. Všetky som pre vás spolu s dcérkou testovala.

Testované mamičkami: Sunar Complex 4

Sunar Complex som na odporúčanie kamarátky zaobstarala mojej dvojročnej dcére, ktorá celkovo mliečnym výrobkom veľa nedá. Mlieko, či už umelé, klasické či ochutené, jej stačí na chuť len raz za pár dní. Bola som zvedavá, či Sunar jej názor zmení.

Testované mamičkami: detská fľaša TWISTSHAKE

Moja dcéra už niekoľko týždňov pije z fľaše TWISTSHAKE s objemom 360 ml. Táto fľaša je vybavená mixérom na ovocie, ktorý umožňuje pohodlne pripraviť zdravý nápoj s ovocnou či zeleninovou príchuťou. Funguje to? A ako si detská fľaša Twistshake stojí v kvalite spracovania? Prečítajte si v našej recenzii.

Testované mamičkami: dojčenské mlieka Kendamil Organic 2 a 3

Dostala som možnosť vyskúšať dojčenské mlieko Kendamil, ktoré sľubuje prvotriednu kvalitu. Mám pomerne bohaté skúsenosti s rôznymi mliekami a na túto britskú značku som bola veľmi zvedavá. K dispozícii som mala pokračovacie a batoľacie mlieko, vzala som si teda na pomoc aj kamarátku a jej bábätko.

Detská pestúnka VTech BM2600 (RECENZIA)

Bezpečnosť detí je prioritou veľkej väčšiny rodičov a aj my robíme všetko pre to, aby náš chlapček bol chránený najviac, ako to len ide. Už od jeho narodenia používame pestúnku, teraz nás ale náš malý šikula presvedčil, že by bolo oveľa bezpečnejšie, keby sme na jeho aktivity v postieľke i mimo nej mali možnosť stále dohliadať. Vybrali sme teda video opatrovateľku a radi sa podelíme o naše skúsenosti s tým, ako funguje.

Testované mamičkami: detské nápoje Čiperka feniklový a lipový

Postupne som s mojou dcérou vyskúšala trojicu detských nápojov Goldim, a to BABIO feniklový, Čiperka feniklový bez laktózy a Čiperka lipový. Za týmito instantnými nápojmi Čiperka stojí značka Goldim, na ktoré výrobky z kozieho mlieka nedám dopustiť. Na druhej strane som ale doposiaľ nemala príliš veľkú dôveru v instantné nápoje. Zmenili čaje Čiperka a BABIO môj názor?

Testované mamičkami: nočník BabyBjörn

Prechod detí z plienok na nočník býva často náročná cesta, ktorá chce hlavne veľa trpezlivosti zo strany rodičov. Dôležité je aj po prvých neúspešných pokusoch snahu nevzdať, bábätko podporovať a chváliť za každý úspech. Veľkú úlohu zohráva aj výber vhodného nočníka, ktorý má mať v prvom rade pohodlný posed a pekný dizajn, jednoducho sa s ním musí malý snaživec na prvý pohľad skamarátiť. Mňa zaujal ako svojím vzhľadom, tak svojimi možnosťami nočník BabyBjörn. Ako si s ním porozumie náš malý Janko? To a ešte viac sa dozviete v našej recenzii.

Otestované mamičkami: detská pestúnka CAPiDi BabyAlarm

Doba, kedy ste sa od svojho bábätka nesmeli vzdialiť ďalej než na pár metrov, je našťastie preč. Vďaka detským pestúnkam si môžete dopriať večerné posedenie s priateľmi na záhrade, v pokoji dôjsť roztriediť bielizeň do práčovne či zasadnúť k počítaču vo vedľajšej miestnosti a mať spánok vášho bábätka stále plne pod kontrolou. Ja som sa rozhodla vyskúšať detskú pestúnku CAPiDi BabyAlarm, ako dopadla?

Testované mamičkami: BABIO detské bionápoje jahoda a pokojný spánok

Asi väčšina mamičiek sa zhodne na tom, že najlepšie pitie pre dieťa je čistá voda. Ale pokiaľ váš miláčik vodu piť nechce, určite skúšate iné alternatívy, len aby mal dostatok tekutín. Alebo možno len hľadáte chutný nápoj vhodný pre deti, ktorý by bol príjemným osviežením v lete. My sme s dcérkou vyskúšali bio nápoje značky BABIO. Ochutnali sme jahodu a pokojný spánok. Ako sme s nimi boli spokojné?

Testované mamičkami: detské topánočky Attipas nielen na prvé krôčiky

Asi ako každá mamička riešim, aké topánočky sú vhodné pre môjho malého nezbedníka. Najlepšie sa mu chodí naboso. Ale to samozrejme nejde vždy a všade. Nie je jednoduché vybrať topánky, ktoré mu budú dobre sedieť, budú dostatočne flexibilné, budú mať dostatočný priestor na bacuľaté prstíky a v neposlednom rade budú priedušné. Áno, aj výber obuvi pri prvých krôčikoch dá niekedy poriadne zabrať. Našťastie som objavila topánočky Attipas určené na prvé krôčiky, ale aj pre skúsených chodcov. V mojej recenzii si môžete prečítať, ako sme s nimi spokojní a ako sa nám osvedčili.

Testované mamičkami: detské vlhčené obrúsky Linteo Baby

Každá mamička iste využíva pri hygiene svojho dieťatka vlhčené obrúsky. Sú výborným pomocníkom tiež na utretie prípadných nečistôt z rôznych povrchov a svoje využitie nájdu ako doma, tak vonku na prechádzke či na detskom ihrisku. Ja som sa rozhodla vyskúšať dva druhy Linteo detských vlhčených obrúskov, pri ktorých ma na prvý pohľad zaujala veľmi príjemná cena. Ako sa mi osvedčili v praxi a ako na ne reagovala pokožka môjho chlapčeka, zistíte v nasledujúcej recenzii.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02