Obnoviť stránku

ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air 108 ks

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air 108 ks

Kapsuly na pranie ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air

Vyperú, osviežia a rozjasnia vaše oblečenie

Kapsuly na pranie ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air obsahujú všetko potrebné na to, aby ste svoje oblečenie zbavili škvŕn a rozjasnili farby. Vďaka komôrke s modrým prostriedkom bude vaše oblečenie príjemne voňať, a to až počas 2 týždňov (pri uložení v skrini). Kapsuly majú vysokú účinnosť aj pri nižších teplotách. Obal kapsuly sa po kontakte s vodou spoľahlivo a rýchlo rozpustí a môže začať pôsobiť na oblečenie. Súčasťou balenia je 108 kusov kapsúl.

Kapsuly na pranie ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air

Skvelé výsledky v studenej vode aj pri krátkom cykle

Pracie kapsuly ARIEL+ Touch of Lenor Fresh Air majú účinné zloženie, ktoré sa postará o odstránenie zaschnutých nečistôt a škvŕn už pri krátkom cykle alebo v studenej vode. Zdokonalené zloženie taktiež osviežuje a rozjasňuje farby.

Zloženie

>30% Aniónové Povrchovo Aktívne Látky, <5% Neiontové Povrchově Aktivní Látky, Fosfonáty, Mýdlo, Enzymy, Optické Zjasňovače, Parfémy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Materiál bielizne Neuvádza sa
Vlastnosti Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 36 ks

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Francúzska
Kód:  PPR2873
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216357067

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03