Obnoviť stránku

ARIEL

Ariel

Ariel

Pracie prostriedky Ariel sú zárukou čistotou sa skvejúcej bielizne. O naše oblečenie sa Ariel stará už niekoľko desiatok rokov, počas ktorých trh obohatil o množstvo inovatívnych produktov a výrazne zvýšil efektivitu prania. Cieľom Arielu je vývoj účinných pracích prostriedkov, ktoré budú maximálne ohľaduplné k životnému prostrediu.

Ariel pracie kapsuly a tablety

Pracie kapsuly a tablety

Ako priekopník v oblasti pracích kapsúl sa môže Ariel pýšiť neprekonateľnými výsledkami. Pracie kapsuly Ariel ponúkajú mimoriadnu praciu silu v kombinácii s jednoduchým dávkovaním. Vybrať si môžete z kapsúl na bielu, či farebnú bielizeň. Svojho favorita si nájdu aj ľudia s citlivou pokožkou.

Pracie gély

Tekuté pracie prostriedky Ariel sú vhodné najmä na pranie farebnej a tmavej bielizne. Gélová konzistencia je šetrnejšia k vláknam aj farbám, má ale o niečo nižší účinok pri odstraňovaní škvŕn. Prací gél Ariel tak najlepšie využijete pri praní mierne znečisteného oblečenia.

Pracie gély Ariel
Pracie prášky Ariel

Pracie prášky

Sypké pracie prášky Ariel dosahujú pri praní bielizne precízne výsledky. Výborne odstraňujú škvrny, sú šetrné k vláknam a skvele voňajú. Prášok Ariel ponúka riešenie ako na bielu, tak na farebnú bielizeň a účinný je už od 30 °C.

Pracie prostriedky vhodné pre bábätká

Značka Ariel myslí aj na tú najcitlivejšiu pokožku bábätiek, preto ponúka šetrné prostriedky určené špeciálne na pranie detskej bielizne. Či už preferujete prací prášok, gélový prostriedok, alebo pracie kapsuly, výrobky s označením Ariel Sensitive nájdete v každej kategórii.

Ariel pracie prášky
Séria Ariel Professional

Rad Ariel Professional zaistí profesionálnu čistotu a sviežosť bielizne

Hľadáte profesionálne riešenie v oblasti prania bielizne, a to v širokom spektre priemyselných odvetví? Rad Ariel Professional je perfektnou voľbou, ktorá zaistí dokonalú čistotu bielizne. Portfólio zahŕňa tekuté pracie prostriedky perfektne odstraňujúce škvrny aj v krátkom pracom cykle, gélové kapsuly umožňujúce jednoduchý spôsob dávkovania a pracie prášky (klasické, enzymatické a dezinfekčné) na farebnú, bielu aj špeciálnu zdravotnícku bielizeň s vynikajúcim účinkom už pri prvom praní.

Spresniť parametre
89 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17