Obnoviť stránku

ARIEL Touch of Lenor 3in1 28 ks

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Touch of Lenor 3in1 28 ks

Neradi odmeriavate klasický prášok alebo gél? Vyskúšajte kapsule na pranie Ariel Touch of Lenor All in 1 a ostanete milo prekvapení. Kapsule sú koncentrovanejšie ako sypký prací prostriedok, oveľa ľahšie sa dávkujú. Dočkáte sa skvelých výsledkov, a to aj v náročných podmienkach. Zaručujú vynikajúce čistiace účinky aj pri praní na 30 °C. Každá kapsula obsahuje 3 rozdielne zložky, ktoré čistia, odstraňujú škvrny a udržujú farby vašej bielizne jasné a živé. Kapsule sú vhodné pre použitie na farebné i biele prádlo.

Hlavné prednosti

  • Najkoncentrovanejší prací prostriedok od ARIEL
  • Perú, odstraňujú škvrny a rozjasňujú
  • Vynikajúce čistiace účinky počas prania už pri 30 °C
  • Vopred pripravená dávka pre ľahké dávkovanie
  • Unikátny dizajn kapsulí
  • Čistá a svieža vôňa
  • Pre farebné i biele prádlo

Kapsule na pranie Ariel

Výnimočný čistiaci účinok v jednej malej kapsule. Gélové kapsule na pranie bielizne Ariel All in 1 majú unikátny dizajn, ktorý udrží zložky stabilne oddelené do doby, než sa namočia, takže zaručuje super koncentrovaný čistiaci účinok. Inovatívny obal sa úplne rozpúšťa v kontakte s vodou a uvoľňuje účinné látky, ktoré si poradia s celou škálou rôznych škvŕn - je to najlepší tekutý prací prostriedok od Ariel s tým správnym dávkovaním. Vaše oblečenie bude mať po vypraní sviežu jarnú vôňu. Na rozdiel od pracích práškov nezanechávajú kapsule na pranie bielizne Ariel žiadne zvyšky. 

Špecifikácia:

Spôsob použitia:
Vložte kapsulu do zadnej časti bubna práčky, potom pridajte bielizeň.

Zloženie:
>30 % aniónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15 % neióntové povrchovo aktívne látky, mydlo, <5 % fosfonáty, enzýmy, optické zosvetľovače, parfumy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Ak máte nasadené kontaktné šošovky, tak ich vyberte, a pokračujte vo vyplachovaní. Pri styku s pokožkou: všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte a umyte veľkým množstvom vody. Pri požití: vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie a okamžite volajte toxikologické informačné stredisko/lekára.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti S avivážou

Počet kusov

Počet kusov 28 ks
Kód:  PPR225
Produktové číslo:  8001090309631
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09