Obnoviť stránku

ARIEL Prací Prášok Touch of Lenor 3,6 kg (48 praní)

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Prací Prášok Touch of Lenor 3,6 kg (48 praní)

    

Prací prášok ARIEL Touch of Lenor Fresh s príjemnou vôňou Lenoru zanecháva vašu bielizeň sviežu, ľahkú a nádherne prevoňanú. Účinne odstraňuje nečistoty už pri prvom praní. Perfektne preniká do hĺbky vlákien, vďaka čomu si hravo poradí aj s veľmi odolnými a zaschnutými škvrnami. Zároveň zabraňuje usadzovaniu škvŕn a špiny v tkanine. Výborné výsledky dosahuje aj pri praní pri nízkej teplote 30 °C. Prací prípravok sa rýchlo rozpúšťa a na oblečení po ňom nezostávajú žiadne stopy. Na dokonale vypranú, voňavú a sviežu bielizeň je tento prací prášok tou správnou voľbou. Hmotnosť balenia je 3,6 kg.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku ARIEL Touch of Lenor

  • Zanecháva bielizeň ľahkú, sviežu a prevoňanú vôňou Lenoru
  • Prací prášok Ariel účinne odstraňuje nečistoty už pri prvom praní
  • Preniká hlboko do vlákien a odstraňuje odolné škvrny
  • ARIEL Touch of Lenor zabraňuje usadzovaniu škvŕn a špiny v tkanine
  • Výborné výsledky aj pri praní pri nízkej teplote 30 °C
  • Rýchlo sa rozpúšťa a nezanecháva stopy


Zloženie:
Oxygen-Based Bleaching Agents, < 5 % Non-Ionic Surfactants, 5 – 15 % Anionic Surfactants, Phosphonates Polycarboxylates, Zeolites, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes, Alpha-Isomethyl ionone, Linalool
Bezpečnostné pokyny:
Prípravok spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie. Pri požití pracieho prášku v prípade, že sa necítite dobre, volajte toxikologické informačné centrum alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 3 600 g (3,6 kg)

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti S avivážou

Počet praní

Počet praní 48
Kód:  PPR531
Produktové číslo:  8001841177373

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12