Obnoviť stránku

ARIEL Liquid Color 3in1 84 ks

4,8 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Liquid Color 3in1 84 ks

Výnimočné čistiace účinky v jednej malej kapsuli. Gélové kapsuly na pranie bielizne Ariel All in 1 majú unikátny dizajn, ktorý udrží zložky stabilne oddelené do doby, než sa namočia. Inovačný obal sa úplne rozpúšťa v kontakte s vodou a uvoľňuje účinné látky, ktoré si poradia s celou škálou rôznych škvŕn. Ide o najlepší tekutý prací prášok od Arielu s tým správnym dávkovaním. Vašou bielizňou sa bude šíriť svieža jarná vôňa. Kapsuly navyše, na rozdiel od pracieho prášku nezanechávajú žiadne zvyšky.

Kľúčové vlastnosti

  • Perie, odstraňuje škvrny a rozjasňuje
  • Skvelé výsledky aj v náročných podmienkach
  • Vynikajúce účinky aj pri praní na 30 °C
  • Nič neodmeriavate a nenalievate

Parametre a špecifikácia:

Zloženie:
> 30 % Anionic Surfactants, 5 – 15 % non-ionic surfactants, soap, < 5 % phospohonates, enzymes, optical brighteners, perfumes, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, linalool.

Bezpečnostné pokyny:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné ich odstráiť ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri styku s pokožkou: všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Umyte veľkým množstvom vody. Pri požití: Vypláchnite ústa. Nevyvolávajte zvracanie. Okamžite volajte toxikologické informačné stredisko/lekára.

Hmotnosť:
1 217 g


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 84 ks
Kód:  PPR313
Produktové číslo:  8001090719935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18