Obnoviť stránku

ARIEL Lavender 2,64 l (48 praní)

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Lavender 2,64 l (48 praní)

Tekutý prací gél ARIEL Levanduľa s príjemnou vôňou levandule predstavuje univerzálny prací prostriedok na bielu a farebnú bielizeň. Je vhodný na ručné pranie a do všetkých druhov práčok. Skvelo sa stará o vašu bielizeň a spoľahlivo odstraňuje škvrny už pri prvom praní. Na rozdiel od iných pracích prostriedkov začína pôsobiť priamo uprostred prania a aj napriek účinnej čistiacej sile zostáva k bielizni šetrný a jemný. Pomáha udržiavať žiarivú farbu vášho oblečenia a zanecháva ho čisté, svieže a prevoňané levanduľovou vôňou. Doprajte svojej bielizni jemnú starostlivosť s týmto kvalitným pracím gélom ARIEL Levanduľa, aby bola perfektne vypraná a voňavá bez nežiadúcich škvŕn. Objem tohto balenia je 2,64 l.

Kľúčové vlastnosti tekutého pracieho gélu ARIEL Levanduľa

  • Tekutý prací gél na bielu a farebnú bielizeň
  • Spoľahlivé odstránenie škvŕn už pri prvom praní
  • Šetrný a jemný k bielizni
  • Udržuje žiarivosť farieb
  • Príjemná levanduľová vôňa
  • Vhodný na ručné pranie a do všetkých druhov práčok

Použitie:
Prací gél nalejte do dávkovacej priehradky na prací prostriedok do práčky, nastavte prací program a zapnite práčku. Na dosiahnutie
 najlepšieho výsledku vložte uzáver naplnený pracím prostriedkom priamo do bubna práčky. 
Zloženie:

5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, mydlo, enzýmy, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, vôňa, benzylsalicylát, kumarín, limonene, linalool
Odporúčanie:
Prípravok spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Počet praní

Počet praní 48

Objem

Objem 2 640 ml
Kód:  PPR529
Produktové číslo:  8001841117454

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19