Obnoviť stránku

Ariel Color 5,25 kg (70 prani)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ariel Color 5,25 kg (70 prani)

Prací prášok Ariel Color s príjemnou vôňou je určený na pranie farebnej bielizne, ktorému dodá sviežosť a hebkosť. Rozjasní a rozžiari farby vášho oblečenia už po prvom vypraní a dokonale zachová jeho tvar. Prenikne do hĺbky vlákien a perfektne odstráni aj veľmi odolné škvrny.Obsiahnuté enzýmy pomáhajú ochraňovať a zjemňovať bavlnenú bielizeň a účinné aktívne látky pôsobia už pri 30 ° C. V nabídce naleznete i ostatní produkty této řady.

kľúčové vlastnosti

  • Odstráni odolné nečistoty
  • Rozjasní farby už po 1. vypraní
  • Ideálny na farebnú bielizeň
  • Príjemná svieža vôňa
  • Na pranie od 30 do 90 ° C

zloženie

15-30% aniónové povrchovo aktívne látky, <5% neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity, enzýmy, parfumy

bezpečnostné opatrenia

Spôsobuje vážne podráždenie očí, pri zasiahnutí niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak ich možno vytiahnuť, potom pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie vyhledajte lekársku pomoc. Pri ťažkostiach, ak sa necítite dobre, volajte toxikologické informačné stredisko / lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň

Počet praní

Počet praní 70
Kód:  PPR152
Produktové číslo:  4084500703179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08