Obnoviť stránku

ARIEL Color 3,5 l (70 praní)

4,9 76 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,70 €

ARIEL Color 3,5 l (70 praní)

Tekutý prací prášok ARIEL Color

Gél na pranie Ariel Color – tekutý prací prostriedok

Tekutý čistiaci prostriedok zaistí skvelé výsledky po jednom vypraní aj pri nižších teplotách alebo krátkych programoch. Gél na pranie Ariel Color má účinné zloženie s technológiou COLD BOOST, ktorá bola navrhnutá priamo na pranie v studenej vode. Prací prostriedok je šetrný k jemnej bielizni a chráni žiarivosť farieb. Vďaka tomu šetríte nielen svoj rozpočet, ale aj prírodu. Prací gél Ariel Color obsahuje 80 % organických zložiek a dodáva sa v 100 % recyklovateľnom obale.

Tekutý prací prášok ARIEL Color

Prací gél na úspornejšie pranie

Prací gél Ariel Color má účinné zloženie, vďaka ktorému môžete bez obáv prať bielizeň v studenšej vode alebo na krátky cyklus. Tým môžete ušetriť až 75 % energie. *

*Priemerná spotreba energie práčky pri praní na 30 °C a 45-minútový prací cyklus v porovnaní s praním na 60 °C a 90-minútový prací cyklus.

Zloženie

5 – 15 % Aniónové povrchovo aktívne látky, 5% Neiontové Povrchovo Aktívne Látky, Fosfonáty, mydlo, Enzýmy, Benzisothiazolinone, Parfumy, Citronellol, Geraniol

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Materiál bielizne Neuvádza sa
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Na bežné pranie

Objem

Objem 3 500 ml

Počet praní

Počet praní 70

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z EU
Kód:  PPR2258
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540869512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18