Obnoviť stránku

ARIEL Color 3in1 56 ks

4,9 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Color 3in1 56 ks

Zabudnite na dnes už nekomfortné odmeriavanie klasického prášku. Gélové kapsuly Color sú koncentrovanejšie ako sypký prací prostriedok, ľahšie sa dávkujú a zaručujú perfektné výsledky pri praní bielizne už pri 30 °C. Každá kapsula obsahuje tri rozdielne zložky, ktoré čistia, odstraňujú škvrny a udržujú farby vašej bielizne jasné a živé. Inovačný obal kapsúl sa úplne rozpúšťa v kontakte s vodou a uvoľňuje účinné látky, ktoré zatočia s celou škálou rôznych škvŕn.Dobrá skladnosť tiež robí z kapsúl skvelého pomocníka na cestách.

Hlavné prednosti

  • Najkoncentrovanejšej prací prostriedok od Arielu
  • Perú, odstraňujú škvrny a rozjasňujú
  • Vynikajúce čistiace účinky počas prania už pri 30 ° C
  • Vopred pripravená dávka pre ľahké dávkovanie
  • Unikátny dizajn kapslí
  • Čistá a svieža vôňa
  • Špeciálne vyvinuté na farebnú bielizeň

Špecifikácia:

Počet praní:
56

Spôsob použitia:
Vložte kapsulu do zadnej časti bubna práčky, potom pridajte bielizeň.

zloženie:
> 30% anióntové povrchovo aktívne látky, 5-15% neióntové povrchovo aktívne látky, mydlo, <5% fosfonáty, enzýmy, optické zosvetľovače, parfumy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Linalool

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a pokiaľ je to možné, odstráňte ich a pokračujte vo vyplachovaní. Pri styku s pokožkou: Všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte a umyte veľkým množstvom vody. Pri požití: Vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie a okamžite volajte toxikologické informačné stredisko / lekára.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 56 ks
Kód:  PPR197
Produktové číslo:  8001090410672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19