Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ARIEL Color 2,64 l (48 praní)

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Color 2,64 l (48 praní)

Každá domácnosť oplýva množstvom farebnej bielizne. Starajte sa o ňu a ona sa vám odmení žiarivými farbami počas dlhej doby. Vďaka aplikačnému uzáveru môžete naliať prípravok priamo na škvrnu a tým zvýšiť účinok prípravku pri odstraňovaní škvŕn. Rovnako vám poslúži pri správnom dávkovaní. Výrobok uchovávajte mimo dosahu detí! Objem tohto balenia je 2,64 l.

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu ARIEL Color

  • Prací gél s odmerkou
  • Prací gél ARIEL Color dodáva bielizni sviežu vôňu
  • Nezanecháva zvyšky na bielizni
  • Uchováva žiarivé farby aj belosť bielizne
  • Určený na farebnú bielizeň

Zloženie

5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, mydlo, enzýmy. Ďalej Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfumy, Alpha-Isomethyl ionone, Citronellol a Geraniol. 

Bezpečnostné opatrenia

Výrobok skladujte tak, aby nedošlo k zasiahnutiu očí alebo dokonca požitiu. Oči môže vážne poškodiť. Pri zasiahnutí ich čo najrýchlejšie opakovane vyplachujte vodou. Ak podráždenie bude naďalej pretrvávať, vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití a nevoľnostiach okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Obal alebo štítok výrobku majte v týchto situáciách vždy pri sebe!

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 48

Objem

Objem 2 640 ml
Kód:  PPR528
Produktové číslo:  8001841117416

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12