Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ARIEL Baby 2,2 l (40 dávok)

5 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 10 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 9,19 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 8,78 €/balenie

ARIEL Baby 2,2 l (40 dávok)

Špeciálne vyvinutý prací prostriedok na detské oblečenie. Jemné a šetrné zloženie zaručuje hebkosť oblečenia aj po kontakte s citlivou detskou pokožkou. Pomocou špeciálnej technológie aplikačného uzáveru s lamelami a úprave povrchu dokáže starostlivo zapracovať prípravok do tkaniny. Vďaka tomu perfektne preniká do hĺbky vlákien a dokáže odstrániť aj tie najodolnejšie škvrny dojčenského jedla. Naplnený uzáver môžete tiež vložiť priamo do bubna práčky. Prípravok je účinný od 30 - 90 stupňov. Výrobok uchovávajte mimo dosahu detí!

Kľúčové vlastnosti

  • Dodáva bielizni sviežu vôňu
  • Jemné pohladenie pre pokožku vášho dieťatka
  • Dokonalé odstraňovanie škvŕn dojčenskej stravy
  • Odporúčané dávkovanie 65 ml
  • Inovatívny aplikačný uzáver

Zloženie

5-15% aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5% neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, mydlo, optické zjasňovače, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, parfumy.

Bezpečnostné opatrenia

Výrobok skladujte tak, aby nedošlo k zasiahnutiu očí či dokonca požitiu. Oči môže vážne poškodiť. Pri ich zasiahnutí ich čo najrýchlejšie opakovane vyplachujte vodou. Ak bude podráždenie naďalej pretrvávať, vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití a nevoľnostiach okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Obal či štítok výrobku majte v týchto situáciách vždy pri sebe!

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna, Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 40

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Francúzska

Objem

Objem 2 200 ml
Kód:  PPR182
Produktové číslo:  8001090791825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19