Obnoviť stránku

AlzaEco Tekuté mydlo Aloe Antibakteriálne 3 l

Novinka
6,29 €

AlzaEco Tekuté mydlo Aloe Antibakteriálne 3 l

Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Tekuté mydlo s antibakteriálnou prísadou Aloe

Tekuté mydlo je neodmysliteľnou súčasťou každodennej hygieny. Pokiaľ chcete svojej pokožke poskytnúť tú najlepšiu starostlivosť a zároveň byť šetrní k životnému prostrediu, tak vyskúšajte tekuté mydlo AlzaEco Aloe s antibakteriálnou prísadou vyrobené z 95 % z prírodných zložiek, ktoré šetrne umýva pokožku rúk a chráni ju pred vysušením. Jeho hydratačnézložky navyše posilňujú prirodzenú ochrannú vrstvu pleti a poskytujú príjemný pocit. Mydlo tiež vytvára bohatú penu, čím uľahčuje umývanie rúk. Je dermatologicky testované, neobsahuje mikroplasty a alergény, vďaka čomu sa pýši veľmi dobrou znášanlivosťou a je vhodné pre alergikov aj akýkoľvek typ pleti. Iste oceníte aj veľmi praktické balenie – tekuté mydloje dodávané v modernom ekologicky šetrnom a 100 % recyklovateľnom obale s kohútikom a objemom 3 litre.

Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Český výrobok

Výroba v Česku so sebou prináša udržateľnosť, podporu aj kvalitu.
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Šetrný k prírode aj peňaženke

Prírodné a kvalitné zloženie ide ruka v ruke s priaznivou cenou.
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Netestované na zvieratách

Ohľaduplnosť k prírode aj všetkým jej súčastiam je samozrejmosťou.
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Dermatologicky testované

Výrobky AlzaEco stelesňujú kvalitu aj šetrnosť k planéte a pokožke.
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Praktické recyklovateľné balenie vytvorené v súlade s prírodou

Tekuté mydlo AlzaEco Aloe dodávame v ekologickom Bag-in-Boxe s praktickým kohútikom na ľahšie dávkovanie. S boxom tak nemusíte nijako manipulovať, len pod kohútik stačí dať napr. dávkovač a naliať si požadované množstvo mydla. Tento typ obalu sa vyznačuje možnosťou 100 % recyklácie a taktiež zanecháva menšiu uhlíkovú stopu – teda minimálne zaťažuje životnéprostredie. Obal tvorí lepenka, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného na papier. Súčasťou je aj nízkohustotný polyetylén, ten sa dá naopak vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty.

Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

AlzaEco – chcite pre svoju domácnosť to najlepšie

Vyskúšajte aj naše ďalšie ekologické tekuté mydlá dostupné v niekoľkých úžasných vôňach a rôzne veľkých baleniach. Okrem toho môžete zakúpiť aj naše ďalšie produkty značky AlzaEco – pre perfektnú starostlivosť o vašu bielizeň sme pripravili eko pracie prášky či gély, vysoko účinné čistiace prípravky prírodného pôvodu, prípravky do umývačky a mnoho ďalšíchskvelých pomocníkov do domácnosti.

Detailné špecifikácie tekutého mydla AlzaEco Aloe 3 000 ml

  • Náhradná náplň
  • S antibakteriálnou prísadou
  • Jemná starostlivosť o hygienickú čistotu vašich rúk na každodenné použitie
  • Šetrne umýva pokožku rúk a chráni ju pred vysúšaním
  • Jeho hydratačné zložky posilňujú prirodzenú ochrannú vrstvu pleti
  • Navodzuje príjemný pocit čistoty
  • Veľmi dobrá znášanlivosť k pokožke bola potvrdená dermatologickým testovaním
  • Obsahuje 95 % látok na báze čisto prírodných zložiek
  • Praktický kohútik na ľahké dávkovanie
  • Balené v ekologicky prívetivom Bag-in-Boxe, ktorý ušetrí až 78,1 % plastov a vďaka tomu ušetrí aj na logistike až 54 %
  • Použitie: Potrebné množstvo naneste na mokré ruky, pokožku dôkladne umyte a potom spláchnite vodou. Podľa potreby postup opakujte.
  • Skladujte na suchom mieste pri teplote 5 – 25 °C
Tekuté mydlo AlzaEco Aloe Antibakteriálne 3 l

Zoznámte sa s AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť

Výsledkom dlhodobého úsilia spoločnosti Alza ísť ruka v ruke so životným prostredím je projekt, na ktorý sme právom hrdí a s radosťou ho predstavujeme našim zákazníkom. Hlavnou myšlienkou celého programu bola udržateľnosť s dôrazom na ekológiu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojímzložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch. Z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho vplyvu na životné prostredie zodpovedajú našej myšlienke spojiť samotný ekologický výrobok aj jeho obal.

AlzaEco

Certifikácia ISO 9001:2015 a 14001:2015

Norma ISO 9001:2015 špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality pre použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov.
ISO 14001:2015 sa týka environmentálneho manažmentu a je určená výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania.

Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo to sú prírodné látky

Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá a pod.). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky modifikované, aby pri nich boli docielené požadované vlastnosti. Ostatnélátky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu. 
Alza Eco používa Cocosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne, tak aj anaeróbne). Výrobky AlzaEco používajú polyglukozidy, ktorým sa inak hovorí cukrové estery a tie sú vyrábané z glukózy a nie sú na rozdiel od Etoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy.

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Sodium Chloride, Coco Glucoside, Cocamido-propyl Betaine, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Citric Acid, Lactic Acid, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 3 000 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 3 000 g (3 kg)

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Typ mydla Glycerínové

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Čistiaci, Hydratačný
Špecifikácia Bez chémie, Bez obsahu alkoholu, Bez parabénov, Bio, Dermo, Ekologické, Netoxické, Prírodné, Vegánske
Rad Aloe vera

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Konzistencia

Konzistencia Mydlo

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Čistiaci, Hydratačný
Špecifikácia Bez chémie, Bez obsahu alkoholu, Bez parabénov, Bio, Dermo, Ekologické, Netoxické, Prírodné, Vegánske
Ďalšie vlastnosti Aromatické

Určenie

Určenie Pre dospelých

Balenie

Počet kusov v balení 1 porce
Kód:  MYD804
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018048335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01