Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaEco Máchadlo harmanček 1 l (33 praní)

4,6 11 hodnotení
Super cena
3,19 €

AlzaEco Máchadlo harmanček 1 l (33 praní)

Účinne vypláchne všetky zvyšky pracieho prostriedku, ktorý môže dráždiť pokožku a bielizeň príjemne zmäkčí.

AlzaEco Máchadlo

Český výrobok

AlzaEco Máchadlo

Netestované na zvieratách

AlzaEco Máchadlo

Ohľaduplné k peňaženke

AlzaEco Máchadlo

Ohľaduplné k prírode

AlzaEco Máchadlo

Recyklujeme a separujeme

AlzaEco Máchadlo

100 % prírodné

 

Pretože na prírode záleží

100 % prírodné máchadlo poskytuje extra starostlivosť predovšetkým chúlostivému oblečeniu. Máchadlo účinne vypláchne všetky zvyšky pracieho prostriedku, ktorý môže dráždiť pokožku a bielizeň príjemne zmäkčí. Toto je dôležité predovšetkým pre ľudí s citlivou pokožkou a alergickými reakciami.

100 %

Prírodných zložiek

Rozžiari a zmäkčuje

Máchadlo AlzaEco tiež rozžiari farby, uhladzuje vlákna a zmäkčuje textílie. Jeho aplikácia je možná na všetky typy látok, vrátane vlny a hodvábu. Vhodné je aj na použitie so septikmi a domácimi čističkami.

Rozžiari

Zmäkčuje

 
AlzaEco Máchadlo

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zabezpečujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

AlzaEco Máchadlo

životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to skvelé?

AlzaEco Máchadlo

Nízkohustotný polyetylén

Súčasťou obalu máchadla AlzaEco je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko tak môžete ľahko recyklovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


 
AlzaEco Máchadlo

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým, či výplňovým materiálom.

AlzaEco Máchadlo

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne ohľaduplný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.

 


UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Horľavá kvapalina a pary. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky. Používajte ochranné rukavice. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Skladujte na suchom mieste pri teplote 5 – 25 °C.


Zloženie

Obsahuje >5%-<15% katiónové povrchovo aktívne látky, <5% harmanček

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna, Na jemnú bielizeň, Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Materiál bielizne Na vlnu
Vlastnosti Ekologické, Pre alergikov, Zachovanie hebkosti textílií, Pre citlivú pokožku

Objem

Objem 1 000 ml

Počet praní

Počet praní 33

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Česka

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Máchadlo

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  PPR935
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018046409
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11