Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaEco Color 3 l (60 praní)

4,8 309 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
10,90 €

AlzaEco Color 3 l (60 praní)

Na pranie všetkých druhov farebnej a čiernej bielizne s výnimkou vlny a prírodného hodvábu.

Český výrobok

Český výrobok

Netestované na zvieratách

Netestované na zvieratách

Šetrný k peňaženke

Šetrný k peňaženke

Šetrný k prírode

Šetrný k prírode

Recyklujeme a separujeme

Recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testované

Dermatologicky testované


Pretože na prírode záleží

Prací gélAlzaEco Colormá z 92 % prírodný pôvod. Všetky aktívne pracie zložky sú rastlinného pôvodu a teda ľahko biologicky rozložiteľné. Preto je prací gél AlzaEco Color vhodný na použitie so septikmi a domácimi čističkami.

92 %

prírodných zložiek

Odstráni aj tie najodolnejšie škvrny

Prací gél AlzaEco Color preniká hlboko do vlákien a odstráni aj tie najodolnejšie škvrny. AlzaEco Color obsahuje aktívne zložky, ktoré bránia nechcenému zafarbeniu bielizne a zložky, ktoré rozžiaria jej farby. Prací gél je šetrný k vláknam vášho oblečenia.

60

praní

Funkčný a účinný

Aby ste ekológii urobili zadosť, odporúčame prať na 30 °C. Prací gél AlzaEco je vysoko účinný už pri tejto teplote (ak dodržiavate odporúčané dávkovanie). AlzaEco Color môžete používať nielen v práčke, ale aj pri ručnom praní.

30–60°C

Udržateľné balenie

Udržateľné obaly Bag-in-Box sú moderným riešením, ako vykročiť ekológii v ústrety. Tento typ obalov sa vyznačuje možnosťou 100 % recyklácie a zanecháva aj menšiu uhlíkovú stopu – takže minimálne zaťažuje životné prostredie. Bag-in-Box ide v ústrety zelenšiemu zajtrajšku.

eko obal

Bag-in-Box


Zelený bod

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zabezpečujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

Životné prostredie

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom určite podporujete životné prostredie. No nie je to skvelé?

Polyetylén s nízkou hustotou

Polyetylén s nízkou hustotou

Súčasťou je aj polyetylén s nízkou hustotou, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko je vďaka tomu možné ľahko recyklovať.

Lepenka

Lepenka

Obal pracieho gélu AlzaEco Color tvorí lepenka, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného na papier.


AlzaEco

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco tím

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.



Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo to sú prírodné látky:
Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá a pod.). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky upravované, aby pri nich boli docielené požadované vlastnosti. Zvyšné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu.
Všetky látky použité v prípravkoch AlzaEco spĺňajú podmienky európskej značky Ecolabel.Alza Eco používa Cocosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne tak aj anaeróbne).
Výrobky AlzaEco používajú polyglucosidy, ktorým sa inak hovorí cukrové estery a tie sú vyrábané s glukózy a nie sú na rozdiel od Ethoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy.
Certifikácia: ISO 9001:2015 a 14001:2015
ISO 9001:2015Táto norma špecifikuje požiadavky na systémy manažmentu akosti na použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov.
ISO 14001:2015 – sa týkajú environmentálneho manažmentu a je určený výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania.

UPOZORNENIE: Pri zasiahnutí očí môže spôsobiť vážne podráždenie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky.


Zloženie

Obsahuje <5%: mydlo, neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy, PVP, konzervačná látka, parfum; >5% - <15% aniónové povrchovo aktívne látky
Obsiahnuté enzýmy nie sú vyrábané pomocou GMO. Neobsahuje fosfáty, chlór, EDTA, formaldehyd, syntetické farbivá, opticky zjasňujúce látky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ekologické, Odstránenie škvŕn pri praní, Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby, Zachovanie hebkosti textílií, Na bežné pranie, Pre citlivú pokožku

Objem

Objem 3 000 ml

Počet praní

Počet praní 60

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Česka

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací gél

Hmotnosť

Hmotnosť 3 000 g (3 kg)

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  Eko0007
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04