Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaEco Citrus na kúpeľne 1 l

4,5 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AlzaEco Citrus na kúpeľne 1 l

Čistiaci prostriedok AlzaEco Citrus účinne odstráni vodný kameň, mastnotu aj organické nečistoty a zanechá žiarivo lesklé povrchy.

Český výrobok

český výrobok

Netestované na zvieratách

netestované na zvieratách

Šetrný k peňaženke

šetrný k peňaženke

Šetrný k prírode

šetrný k prírode

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testované

dermatologicky testované


Pretože na prírode záleží

Čistiaci prostriedok na kúpeľne AlzaEco Citrus je z 99 % prírodného pôvodu. Všetky aktívne čistiace zložky majú rastlinný pôvod a preto sú ľahko biologicky rozložiteľné. Vďaka tomu je možné čistiaci prostriedok do kúpeľne AlzaEco Citrus používať aj so septikmi a domácimi čističkami.

99%

prírodných zložiek

mastnote, vodnému kameňu a nečistotám nedá šancu

Účinné zloženie čistiaceho prostriedku do kúpeľne AlzaEco Citrus spoľahlivo odstráni mastnotu, vodný kameň, vápenaté usadeniny aj organické nečistoty z hladkých plôch vo vašej kúpeľni.

účinné

zloženie


dokonale čistá kúpeľňa

AlzaEco Citrus možno naniesť na batérie, nerezové plochy, dlaždičky či sprchový kút alebo vaňu. Pri pravidelnom používaní čistiaceho prostriedku AlzaEco Citrus zamedzíte tvorbe vodného kameňa.

prevencia

znečistenia


Zelený bod

zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

Životné prostredie

životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to bezva?

Nízkohustotný polyetylén

nízkohustotný polyetylén

Súčasťou je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko tak možno ľahko recyklovať.


AlzaEco

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco tím

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.


Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo sú to prírodné látky:
Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá pod.). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky upravované, aby sa v nich docielili požadované vlastnosti. Zvyšné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu.
Všetky látky použité v prípravkoch AlzaEco spĺňajú podmienky európskej značky Ecolabel.
AlzaEco používa kokosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne tak i anaeróbne).
Výrobky AlzaEco používajú polyglukozidy, inak sa nazývajú aj cukrové estery a tie sú vyrábané z glukózy a nie sú na rozdiel od etoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy.
Certifikácia: ISO 9001: 2015 a 14001: 2015
ISO 9001: 2015 táto norma špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality na použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov.
ISO 14001: 2015  sa týka environmentálneho manažmentu a je určená výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania.

UPOZORNENIE:Pri zasiahnutí očí môže spôsobiť vážne podráždenie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky.


Zloženie

<5%: neiontové aktivní látky, kyselina mléčná, parfém >5%-<15%: kyselina citronová

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g (1 kg)

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Tekutý

Objem

Objem 1 l

Funkcie

Funkcie Odvápňovače

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické, Bez chlóru

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Do kúpeľne
Kód:  CIS474
Produktové číslo:  8594018045655
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09