Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaEco Čistič umývačky riadu 4× 100 g

4,7 41 hodnotení
Super cena
3,59 €

AlzaEco Čistič umývačky riadu 4× 100 g

Spoľahlivo odstraňuje vodný kameň, zápach a usadeniny.

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Český výrobok

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Netestované na zvieratách

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Ohľaduplný k peňaženke

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Ohľaduplný k prírode

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Recyklujeme a separujeme

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Neobsahuje mikroplasty

 

AlzaEco Čistič umývačiek riadu je ohľaduplný k vašej peňaženke

AlzaEco čistič do umývačky bezpečne odstráni vodný kameň, zápach a usadeniny. Čistič takisto zlepšuje fungovanie umývačiek riadu, vďaka čomu šetrí vaše financie.

ŠETRÍ

FINANCIE

Kombinácia pre najlepší výsledok

AlzaEco čistič do umývačky pôsobí veľmi účinne a zároveň aj šetrne. Navyše je jednoducho biologicky odbúrateľný, takže nezaťažuje životné prostredie.

Biologicky

odbúrateľný

 
AlzaEco Čistič umývačky riadu

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zabezpečujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to skvelé?

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Nízkohustotný polyetylén

Súčasťou obalu čističa do umývačky AlzaEco je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko tak môžete ľahko recyklovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


 
AlzaEco Čistič umývačky riadu

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco Čistič umývačky riadu

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne ohľaduplný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.

 


UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Skladujte na suchom mieste pri teplote 5 – 25 °C. Používajte ochranné rukavice. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky.


Zloženie

>5% - <15% kyselina citrónová, neiónová povrchovo aktívna látka

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Hmotnosť

Hmotnosť 4 kg

Počet kusov

Počet kusov 4 ks

Typ produktu

Typ produktu Čistič umývačky
Kód:  MYC318
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018046454
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08