Obnoviť stránku

AlzaEco Čistič umývačiek riadu 12× 100 g

4,6 42 hodnotení
Super cena
10,90 €

AlzaEco Čistič umývačiek riadu 12× 100 g

Spoľahlivo odstraňuje vodný kameň, zápach a usadeniny.

AlzaEco

český výrobok

AlzaEco

netestované na zvieratách

AlzaEco

šetrný k peňaženke

AlzaEco

šetrný k prírode

AlzaEco

recyklujeme a oddeľujeme

AlzaEco

neobsahuje mikroplasty


AlzaEco Čistič umývačiek je ŠETRNÝ K VAŠEJ PEŇAŽENKE

AlzaEco čistič do umývačky bezpečne odstráni vodný kameň, zápach a usadeniny. Čistič takisto zlepšuje fungovanie umývačiek riadu, vďaka čomu šetrí vaše financie.

ŠETRÍ

FINANCIE

kombinácia pre najlepší výsledok

AlzaEco čistič do umývačky pôsobí veľmi účinne, a zároveň tiež šetrne. Navyše je jednoducho biologicky odbúrateľný, takže nezaťažuje životné prostredie.

biologicky

odbúrateľný


AlzaEco

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

AlzaEco

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to super?

AlzaEco

Nízkohustotný polyetylén

Súčasťou obalu čističa do umývačky AlzaEco je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného pre plasty. Všetko tak možno ľahko recyklovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



AlzaEco

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacich na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke s životným prostredím vyústila v projekt, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našupôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak aj jeho obal.



UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Skladujte na suchom mieste pri teplote 5 až 25 °C. Používajte ochranné rukavice. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky.


Zloženie

>5% - <15% kyselina citrónová, neiónová povrchovo aktívna látka

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Počet kusov

Počet kusov 12 ks

Typ produktu

Typ produktu Čistič umývačky
Kód:  MYC321
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018046393
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04