Obnoviť stránku

AlzaEco Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky (4× 56 ks)

4,8 119 hodnotení
Super cena
5,09 €

AlzaEco Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky (4× 56 ks)

Značka AlzaEco sa zameriava na výrobu kvalitných ekologických výrobkov, ktoré sú čo najšetrnejšie k životnému prostrediu. Jedným z takýchto výrobkov sú AlzaEco biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky zo špeciálneho materiálu Wetlaid, ktoré nielen nezaťažujú životné prostredie a vašu peňaženku, ale sú navyše veľmi príjemné na dotyk. Čistia jemne, nie sú testované na zvieratách a po použití ich môžete spláchnuť do toalety (maximálne 3 naraz). Samozrejme, majú aj recyklovateľné obaly, ktoré po spotrebovaní obsahu vyhodíte do žltej plastovej nádoby.

AlzaEco Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky, 4× 56 ks

  • Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky zo špeciálneho materiálu Wetlaid
  • AlzaEco nezaťažujú životné prostredie ani vašu peňaženku
  • Vlhčené obrúsky sú veľmi príjemné na dotyk
  • AlzaEco neboli testované na zvieratách
  • Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky jemne čistia
  • Môžete ich po použití splachovať do WC
  • Samozrejmosťou je ich recyklovateľný obal

Pretože na prírode záleží

Po mnohých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás a našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí. Veríme, že spolu s vami môžeme podporiť udržateľný rozvoj a predovšetkým umožniť budúcim generáciám žiť v harmónii a rovnováhe s prírodou. Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila v projekt, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom.

Moderný produkt v ekologickom obale

Hlavnou myšlienkou celého programu bola udržateľnosť s dôrazom na ekológiu. Našim cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojim zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme zdokonalili našu pôvodnú myšlienku, rozhodli sme sa ponúkať tieto výrobky v moderných ekologických obaloch Bag-in-Boxes. Z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho vplyvu na životné prostredie zodpovedajú našej myšlienke spojiť samotný ekologický výrobok aj jeho obal.

Zloženie

Voda, fenoxyethanol, sorbitan karpylát, parfum, polysorbát-20, glycerín, kaprilová kyselina, triglycerid kaprinový, etylhexylpalmitát, glyceryl, stearet, paraffinum liquidum, ceteareth-20, disodná soľ EDTA, cetearylalkohol, ceteareth-12, polyaetylitateium, cetylaternit-12 kyselina citrónová

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Obrúsok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Na čistenie

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické
Obsah chlóru Bez chlóru

Počet kusov

Počet kusov 224 ks

Typ produktu

Typ produktu Čistiace obrúsky

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  CIS2142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018047420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02