Obnoviť stránku

AlzaEco Aviváž Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

4,7 214 hodnotení
Zľavnené -11 %
5,89 € 6,59 €

AlzaEco Aviváž Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

AlzaEco

Zmäkčí bielizeň a uľahčí žehlenie

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo s nádhernou sviežou levanduľovou vôňou doplnenou o drevité tóny obsahuje aktívne látky, ktoré sa dostanú až do centra tkaniny a príjemne ju zmäkčia. Zároveň zabraňuje tvorbe elektrostatického náboja. Výsledkom tak bude hodvábne hebká a voňavá bielizeň, ktorá sa bude žehliť oveľa lepšie ako kedykoľvek predtým. Aviváž AlzaEco Levanduľové drevo navyše perfektne funguje s našimi pracími práškami a gélmi AlzaEco. Iste oceníte aj veľmi praktické balenie – aviváž je dodávaná v modernom ekologicky šetrnom a 100 % recyklovateľnom obale.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)
Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Český výrobok

Výroba v Česku so sebou prináša udržateľnosť, podporu aj kvalitu.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Šetrný k prírode i peňaženke

Prírodné a kvalitné zloženie ide ruka v ruke s priaznivou cenou.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Netestované na zvieratách

Ohľaduplnosť k prírode i všetkým jej súčastiam je samozrejmosťou.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Dermatologicky testované

Výrobky AlzaEco stelesňujú kvalitu aj šetrnosť k planéte a pokožke.

Ako správne dávkovať aviváž AlzaEco Levanduľové drevo?

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)
Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Praktické ekologické balenie s kohútikom

Aviváž AlzaEco Levanduľové drevo dodávame v ekologickom balení s praktickým kohútikom na ľahšie dávkovanie. S boxom tak nemusíte nijako manipulovať, len pod kohútik stačí dať odmerku a naliať si požadované množstvo aviváže. Box má objem 3 litre a toto množstvo vám pohodlne vystačí až na 100 pracích cyklov. Tento obal je tiež uspôsobený na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Pretože na prírode záleží

Všetky aktívne pracie zložky sú rastlinného pôvodu, a teda ľahko biologicky rozložiteľné. Tým je aviváž AlzaEco Levanduľové drevo vhodná na použitie s čističkami odpadových vôd a domácimi septikami (pri dodržaní odporúčaného dávkovania). Všetky látky užité spĺňajú podmienky európskej značky Ecolabel.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Vytvorené v súlade s prírodou

Udržateľné obaly Bag-in-Box sú moderným riešením, ako vykročiť ekológiu v ústrety. Tento typ obalov sa vyznačuje možnosťou 100 % recyklácie a taktiež zanecháva menšiu uhlíkovú stopu – teda minimálne zaťažuje životné prostredie. Obal aviváže AlzaEco Levanduľové drevo tvorí lepenka, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného na papier. Súčasťou je aj nízkohustotný polyetylén, ten sa dá naopak vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko sa tak dá ľahko recyklovať.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

AlzaEco – chcite pre rodinu to najlepšie

Vyskúšajte aj naše ďalšie ekologické aviváže dostupné v niekoľkých úžasných vôňach. Spoločne s nimi môžete zakúpiť aj eko pracie prášky alebo gély, s ktorými sa perfektne dopĺňajú a vašej bielizni poskytnú jedinečnú starostlivosť. Okrem toho v našej ponuke nájdete aj vysoko účinné čistiace prípravky prírodného pôvodu, prípravky do umývačky, tekuté mydlá a mnoho ďalších skvelých pomocníkov do domácnosti.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Detailné špecifikácie eko aviváže AlzaEco Levanduľové drevo 3 l

Objem: 3 litre = 100 dávok

Vôňa: svieža levanduľová, drevitá

Koncentrovaný avivážny prostriedok

Vaša bielizeň optimálne zmäkčí a dodá mu príjemnú sviežu vôňu

Uľahčuje žehlenie a chráni hebkosť textílií

Zabraňuje tvorbe elektrostatického náboja

Všetky aktívne pracie zložky sú rastlinného pôvodu a sú biologicky rozložiteľné

Vhodné pre čističky odpadových vôd a domáce septiky pri dodržaní odporúčaného dávkovania

Bezpečné pre sušičky pri dodržaní odporúčaného dávkovania

Balené v ekologicky prívetivom Bag-in-Boxu, ktorý ušetrí až 78,1 % plastov a vďaka tomu ušetrí aj na logistike až 54 %

Aviváž neobsahuje chlór, EDTA, formaldehyd, syntetické farbivá

UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii dôkladne umyte ruky

Zoznámte sa s AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť

Výsledkom dlhodobého úsilia spoločnosti Alza ísť ruka v ruke so životným prostredím je projekt, na ktorý sme právom hrdí a s radosťou ho predstavujeme našim zákazníkom. Hlavnou myšlienkou celého programu bola udržateľnosť s dôrazom na ekológiu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme zdokonalili našu pôvodnú myšlienku, rozhodli sme sa ponúkať tieto výrobky v moderných ekologických obaloch. Z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho vplyvu na životné prostredie zodpovedajú našej myšlienke spojiť samotný ekologický výrobok aj jeho obal.

Eko aviváž AlzaEco Levanduľové drevo 3 l (100 praní)

Certifikácia ISO 9001:2015 a 14001:2015

Norma ISO 9001:2015 špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality na použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov. 
ISO 14001:2015 sa týka environmentálneho manažmentu a je určená výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania.

Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo to sú prírodné látky

Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá a pod.). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky modifikované, aby pri nich boli docielené požadované vlastnosti. Ostatné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu. 
Alza Eco používa Cocosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne, tak aj anaeróbne).
Výrobky AlzaEco používajú polyglukozidy, ktorým inak hovoria cukrové estery a tie sú vyrábané z glukózy a nie sú na rozdiel od Etoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy. 


Zloženie

≥5% - <15%: katiónové povrchovo aktívne látky – Tieto látky sa používajú v avivážach pre ich schopnosť zmäkčovať tkaniny a znižovať statickú elektrinu. Sú získané z obnoviteľných zdrojov a sú plne biologicky odbúrateľné. <5%: parfém - neobsahuje ftaláty, ktoré sú spájané s potenciálnymi zdravotnými rizikami a škodlivými dopadmi na životné prostredie. Je na báze prírodných vonných zložiek.

Konzervačná látka (MIT/CMIT) – MIT/CMIT je vysoko účinný konzervant, ktorý má širokú účinnosť na všetky mikroorganizmy (plesne, baktérie a kvasinky) vo výrobkoch av širokom spektre pH tzn. od pH 2–12 pri veľmi nízkom dávkovaní a zaručuje dlhú stabilitu aj v čase. Obsah MIT/CMIT vo výrobku je do 0,001%, čo je oproti bežným konzervantom veľmi nízky (môže byť až 650× nižší). Pri dávke aviváže na 30 ml je v pracom roztoku cca 0,0003 g, čo je 0,3 mg. Pri celkovej dávke vody v práčke dôjde k veľmi veľkému zriedeniu a vo svojej podstate všetok konzervant odíde preč a na tkanine nezostanú žiadne rezíduá. Na základe našej dlhodobej skúsenosti s týmto konzervantom v našich výrobkoch, nemáme žiadnu negatívnu odozvu na sensitivitu na detskú pokožku.

Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Salicylate, Linalool Povinne uvádzaná alergénna zložka pafému podľa legislatívy EÚ. Organické zlúčeniny, ktoré sa často vyskytujú v éterických olejoch a sú používané pre svoje vonné vlastnosti.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Materiál bielizne Neuvádza sa
Vlastnosti Uľahčenie žehlenia, Zmäkčenie bielizne

Objem

Objem 3 000 ml

Počet praní

Počet praní 100

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologická
Typ vône Kvetinová
Podľa krajiny výroby Z Česka

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Aviváž

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  PPR2744
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018047734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04