Obnoviť stránku

AlzaEco All in 1 12v1 (140 ks)

4,4 218 hodnotení
Super cena
16,90 €

AlzaEco All in 1 12v1 (140 ks)

Šetrné tablety do umývačky riadu AlzaEco All in 1.

Český výrobek

dermatologicky testované

Netestováno na zvířatech

netestované na zvieratách

Šetrný k peněžence

šetrný k peňaženke

Šetrný k přírodě

šetrný k prírode

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a oddeľujeme

 

Pretože na prírode záleží

Tablety AlzaEco All in one sú z 94% prírodného pôvodu. Všetky aktívne umývacie zložky sú rastlinného pôvodu a jednoducho biologicky rozložiteľné. Vďaka tomu sú umývacie tablety vhodné do domácich čističiek vôd alebo septikov.

94%

prírodných zložiek

Vysoko účinnej tablety

Tablety do umývačky AlzaEco sú vysoko účinné a poradí si s odstránením zaschnutých nečistôt, rozpúšťa mastnotu a zaistí skvelé výsledky aj pri nízkych teplotách.

účinné

umývanie

 

Pre dokonalú čistotu a lesk

Tablety AlzaEco sú 12v1, takže obsahujú veľa prvkov, ktoré zabezpečia dokonalé výsledky. Tablety disponujú solí, fungujú ako leštidlo, chráni sklo, odstraňujú škvrny od čaju a pod. Výhodou tablet je aj to, že neutralizujú zápach a disponujú rychloschnoucím efektom.

12v1

účinnej tablety

balenie, ktoré vám vydržia

V balení nájdete 140 tablet AlzaEco All in one. Tieto účinnej tablety vám zaistí skvelý výsledok pre 140 umývacích cyklov.

140

tablet

 
zelený bod

zelený bod

Jedná sa o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúce toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúce spätný odber a využitie obalového odpadu.

životné prostredie

životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to bezva?

nízkohustotný polyetylén

nízkohustotný polyetylén

Súčasťou je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného pre plasty. Všetko tak možno ľahko recyklovať.

lepenka

lepenka

Obal aviváže AlzaEco Gold tvorí lepenka, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného pre papier.

 
AlzaEco

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadanie máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliaci na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené pre bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco tým

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke s životnom prostredí vyústila v projekt, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojim zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-boxoch. Tie z hľadiska ľahké recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.

 


Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo to sú prírodné látky:
Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá pod.). Jedná sa o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda - hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky upravované, aby u nich bolo docielené požadovaných vlastností. Zvyšné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúži na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá pre zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu.
Všetky látky použité v prípravkoch AlzaEco spĺňajú podmienky európske značky Ecolabel.
Alza Eco používa Cocosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne tak i anaeróbne).
Výrobky AlzaEco používajú polyglucosidy, ktorým inak hovoria cukrové estery a tie sú vyrábané s glukózy a nie sú na rozdiel od Ethoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy.
Certifikácia: ISO 9001: 2015 a 14001: 2015
ISO 9001: 2015 -Táto norma špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality pre použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov.?
ISO 14001: 2015 -sa týkajú environmentálneho manažmentu a je určený výrobcom, dodávateľov a poskytovateľov služieb vo všetkých odboroch podnikania.

UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky.


Zloženie

5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělící činidla na bázi kyslíku, zeolit, méně než 5 % polykarboxyláty, neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, enzymy, parfém

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Tablety

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu Classic, All in 1

Počet kusov

Počet kusov 140 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  EKO0017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018045266
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17