Obnoviť stránku

ALPHANOVA SUN BIO Ošetrujúci olej Trblietavý 125 ml

ALPHANOVA SUN BIO Ošetrujúci olej Trblietavý 125 ml

Ošetrujúci olej ALPHANOVA SUN dodáva výživu vášmu opáleniu a zaisťuje mu trblietavý vzhľad. Olej má stopercentné prírodné zloženie, ktoré sa skladá z kokosového a arganového oleja. Kokosový olej dodáva pokožke výživu vďaka bohatému množstvo antioxidantov, zvláčňuje ju a dodáva elasticitu. Chráni vašu pokožku pred odlupovaním a vysúšaním. Arganový olej obsahuje vitamín E, ktorý chráni pokožku pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia. Zlepšuje jej pružnosť, hydratuje ju a stimuluje. Olej ALPHANOVA SUN pôsobí aj ako účinná ochrana vlasov pri kúpaní v mori alebo v chlórovanej vode.

Kľúčové vlastnosti spreja po opaľovaní ALPHANOVA SUN BIO, ošetrujúci olej trblietavý

  • Prírodný sprej po opaľovaní ALPHANOVA SUN BIO
  • Dodáva výživu vášmu opáleniu
  • ALPHANOVA SUN dodáva pokožke ľahký trblietavý vzhľad
  • Kokosový olej pokožku zvláčňuje a dodáva jej elasticitu
  • Chráni pred odlupovaním a vysúšaním vášho opálenia
  • Arganový olej obsahuje vitamín E, ktorý prináša pokožke pružnosť a hydratáciu
  • Nezanecháva na pokožke mastný film
  • Bez obáv ho môžete použiť ako ošetrujúci olej na vlasy alebo si s ním dopriať relaxačnú masáž celého tela

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Pred pobytom na slnku naneste rovnomerne po celom tele. Bábätká a malé deti nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Zloženie:
Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Coco caprylate/caprate, caprylic/capric triglyceride, silica, cocos nucifera (coconut) oil, parfum (fragrance), Tocopherol, Gardenia Tahitensis flower extract, Argania Spinosa kernel oil*, Mica, Aqua (water), Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77491, CI 77891. * = z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Kód:  OPA093
Produktové číslo:  3760075070991

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14