Obnoviť stránku

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF50 125 g

Prírodný opaľovací krém v spreji ALPHANOVA SUN BIO vás ochráni pred škodlivými lúčmi tým najšetrnejším spôsobom. Krém má ochranný faktor SPF 50 a je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Jeho zloženie je obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera. Je vodoodolný, takže sa na neho môžete spoľahnúť aj v dňoch trávených pri vode. Krém ALPHANOVA SUN navyše neobsahuje žiadne chemické filtre, nanotechnológie, umelé vône ani deriváty z ropy, ktoré bežné krémy obsahujú.

Kľúčové vlastnosti ALPHANOVA SUN BIO opaľovacieho krému v spreji SPF50

  • 100 % prírodný opaľovací krém ALPHANOVA SUN BIO
  • Poskytuje ochranu SPF 50
  • Krém ALPHANOVA SUN BIO je vodoodolný
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera
  • Neobsahuje parabény, chemické filtre ani konzervanty
  • Jemná parfumácie monoi z Francúzskej Polynézie

Použitie:
Rovnomerne aplikujte dostatočnú vrstvu na pokožku celého tela a tváre a rozotrite. Hoci je sprej vodoodolný, odporúčame ho v priebehu opaľovania nanášať opakovane, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení. Doba ochrany sa opakovanou aplikáciou nepredlžuje.

Zloženie:
Dicaprylyl Carbonate, Aqua, Caprylic/Capric Triglycerides, Titanium Dioxide, Glycerín, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Isostearate, Simmondsia, Chinensis Seed Oil*, Alcohol**, Squalane, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Isostearyl Alcohol, Bentonite, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Aluminium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Sodium Anisate, Tocopherol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. * = Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ** = vyrobené zo surovín v BIO kvalite


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Bez chémie, Netoxické, Prírodné

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém

Určenie

Určenie Pre deti
Kód:  OPA085
Produktové číslo:  3760075070861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02