Obnoviť stránku

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém na tvár SPF30 50 g

ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém na tvár SPF30 50 g

Prírodný opaľovací krém na tvár ALPHANOVA SUN BIO vás ochráni pred škodlivými lúčmi tým najšetrnejším spôsobom. Krém má ochranný faktor SPF 30 a je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Jeho zloženie je obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera. Je vodoodolný, takže sa na neho môžete spoľahnúť aj v dňoch trávených pri vode. Krém ALPHANOVA SUN navyše neobsahuje žiadne chemické filtre, nanotechnológie, umelé vône ani deriváty z ropy, ktoré bežné krémy obsahujú.

Kľúčové vlastnosti ALPHANOVA SUN BIO opaľovacieho krému na tvár SPF30

  • 100 % prírodný opaľovací krém ALPHANOVA SUN BIO
  • Prípravok určený na použitie na tvár
  • Poskytuje ochranu SPF 30
  • Krém ALPHANOVA SUN BIO je vodoodolný
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o BIO jojobový olej, BIO tamanu olej a výťažok z BIO aloe vera
  • Neobsahuje parabény, chemické filtre ani konzervanty
  • Jemná parfumácie monoi z Francúzskej Polynézie

Použitie:
Rovnomerne aplikujte dostatočnú vrstvu na tvár a rozotrite. Hoci je sprej vodoodolný, odporúčame ho v priebehu opaľovania nanášať opakovane, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení. Doba ochrany sa opakovanou aplikáciou nepredlžuje.

Zloženie:
Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Aqua, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, Parfum, SodiumLevulinate, Glyceryl Caprylate, Alumina, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Anisate, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citric acid. * = Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Bez chémie, Netoxické, Prírodné

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém

Určenie

Určenie Pre dospelých, Pre deti
Kód:  OPA089
Produktové číslo:  3760075071318

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14