Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Matcha Tea

Matcha Tea banner

Matcha Tea: Jediný japonský originál

Pred desiatimi rokmi bol pod značkou Matcha Tea predstavený českému a slovenskému trhu spoločnosťou Kyosun s. r. o. jemne mletý zelený čaj, ktorý zostával 800 rokov nápojom japonskej elity. Spoločnosť dováža matcha z japonských čajových plantáží v BIO kvalite a s najprísnejšími limitmi na predaj v EÚ. Z neznámeho produktu sa za 10 rokov stala značka s pevnou základňou verných zákazníkov. Portfólio sa postupne rozšírilo o ďalšie druhy matcha tea a produkty s prímesou matcha – od shake nápojov, matcha latté či orieškov až po nízkosacharidovú tyčinku. So záujmom sa stretol aj variant matcha určený na varenie a pečenie.

Matcha Tea

Originálne čaje Matcha Tea v pravom slova zmysle

Matcha Tea sú originálne japonské zelené čaje rozomleté na jemný prášok a významne bohaté na antioxidanty, ktoré podporujú rýchlosť metabolizmu. Matcha povzbudzuje mozog a dodáva postupnú dávku energie až počas šiestich hodín. Môže tak predstavovať náhradu kávy, avšak šetrnejšiu pre organizmus. Čaje matcha navodzujú pocit uvoľnenia a dobrej nálady, ale súčasne zvyšujú sústredenie.

Lahodný Matcha Tea shake plný energie

Matcha Tea shake je prírodný bioenergetický nápoj založený na čaji matcha a vyváženej zložke bio sušeného ovocia. Vďaka obsahu matcha doplníte energiu postupne uvoľňovanú počas 3 – 6 hodín. Shake je sladený iba bio ryžovým sirupom. Je skvelým variantom pre športovcov alebo ako výdatné raňajky či desiata. Nápoj je možné pripraviť v šejkri.

Matcha Tea shakes
Matcha Tea orechy

Matcha Tea dobroty s energiou rozplývajúcou sa na jazyku

Lahodnú chuť pravého japonského matcha tea si môžete vychutnať trochu inak. Skúste jemné kombinácie rozplývajúce sa na jazyku a vyberte si niektorú z našich matcha dobrôt plných zeleného prášku a výdatnej energie. V ponuke sú orechy ako kešu či mandle alebo low carb tyčinky, ktoré vaše chuťové bunky zaručene ocenia. Vyskúšať môžete aj nápoj Matcha Tea Latte, ktorý je skvelou alternatívou kávy.

Spresniť parametre
24 položiek
Matcha Tea Bio Harmony 30× 2 g - Matcha
Matcha Tea Bio Harmony 30× 2 g
4,9 96×
11,90 €
Na sklade 1 ks
Matcha – matcha - 0,40 €/porcia

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08