Obnoviť stránku

Maped

Maped-banner

Maped: Objavte svoje kreatívne ja hravou cestou

Francúzska značka Maped patrí k najväčším svetovým výrobcom školských, výtvarných a kancelárskych potrieb. Jej výrobky vynikajú preverenou vysokou kvalitou, funkčnosťou a moderným dizajnom. Veľký dôraz je kladený na vlastný výskum a vývoj nových produktov, často chránených patentom, starostlivé testovanie a kontrolu kvality. Maped ponúka aj desiatové a obedové boxy či fľaše na pitie v zladenej kolekcii MapedPicnik určenej pre deti. Pod značkou MapedCreativ potom nájdete kreatívne súpravy, ktoré deti zabavia, ale tiež im poskytnú žiadúci stimul pre rozvoj ich osobnosti.

Maped pastelky – trojhranné

Maped pastelky a voskovky uspokoja všetkých malých umelcov

Maped pastelky a ceruzky uspokoja každého malého umelca. K dispozícii sú štandardné alebo hrubé pastelky Maped pre menšie deti, obojstranný variant šetriaci miesto, vodou rozmývateľné pastelky či bezdrevné extrémne odolné vyhotovenie. V ponuke sú aj voskovky Maped vrátane špeciálne tvarovaných, vodou rozmývateľných, tvrdých nešpiniacich alebo naopak mäkších olejových.

Maped fixky a zvýrazňovače sú vhodné na učenie aj hranie

V ponuke sú aj klasické fixky Maped s intenzívnymi farbami či obojstranné vyhotovenie s rôznymi typmi hrotov. Čo sa týka zvýrazňovačov, na výber máte veľkokapacitné FluoPeps Max, klasické zvýrazňovače, zvýrazňovače so zmäkčeným úchopom alebo trendy zvýrazňovače v pastelových farbách alebo s glitrovým efektom. K dispozícii sú aj linery vhodné na písanie, presné kreslenie aj skicovanie.

Fixky Maped – Color Peps
Maped nožnice

Vo výbave nesmie chýbať strúhadlo či nožnice Maped

Školská výbava sa nezaobíde bez niekoľkých komponentov. Nesmú chýbať dizajnové, ergonomické a bezpečné nožnice Maped s guľatými špičkami, spoľahlivé klasické či výkonné elektrické strúhadlo a rozlične využiteľná guma na gumovanie vyrobená bez použitia PVC a ftalátov. Nezabudnite potom tiež na ergonomické kružidlá Maped a rysovacie potreby v podobe pravítok.

Spresniť parametre
240 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07