Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Manfrotto NOREG MB OL-BP-30

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Manfrotto NOREG MB OL-BP-30

Naprosto unikátny multifunkčný fotobatoh Noreg MB OL-BP-30 značky Manfrotto nadchne všetkých vášnivých fotografov. S týmto produktom získate nielen skvele organizovaný fotobatoh, ale vďaka vyberateľným častiam tiež samostatnú tašku a puzdro na notebook s vreckom na tablet. Všetko v praktickom sivom vyhotovení s maskovacím vzorom. Taška vložená v dolnej časti fotobatoha je určená pre 1 fotoaparát typu Premium Mirrorless s objektívom so štandardným zoomom a až 2 ďalšie objektívy. (Jeden objektív v prípade 70 – 200 mm f/4). Rozdeľovače, ktoré spoľahlivo zabezpečia vaše vybavenie pri cestovaní, možno ľahko prenastaviť podľa aktuálnej potreby. Hlavnú priestrannú komoru s ďalšími menšími vreckami potom využijete na akékoľvek príslušenstvo, ktoré budete na cestu potrebovať.

Kľúčové vlastnosti fotobatoha Manfrotto Noreg MB OL-BP-30

  • Sivý batoh od Manfrotto na fotoaparát typu Premium Mirrorless, objektívy a príslušenstvo
  • Vyberateľné časti dávajú možnosť samostatného využitia fotobrašne a puzdra na notebook
  • Puzdro na 15" notebook navyše s vreckom na 9,7" tablet
  • Vrecko s popruhmi na bezpečné upevnenie statívu na prednej strane batoha
  • Fotobatoh Noreg MB OL-BP-30 má vystlané nastaviteľné ramenné popruhy
  • Praktická pláštenka

Na cestách s fotobatohom od Manfrotto

Cestujte pohodlne s fotobatohom Noreg MB OL-BP-30, ktorý má vystlané nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás. Pri cestovaní s ďalšou batožinou iste oceníte pás na zadnej strane batoha, vďaka ktorému ho jednoducho prirobíte napr. k držadlu kufra či vozíka. Batoh je ošetrený tak, aby bol odolný voči vetru a vode. Vďaka priloženej pláštenke sa navyše nemusíte báť ani náhleho dažďa.

Spoľahlivý a praktický ruksak Noreg MB OL-BP-30

Využite možnosti praktického batoha Noreg MB OL-BP-30 a cestujte aj s ďalším príslušenstvom. Na prednej strane vám bude k dispozícii vrecko s popruhmi na zaistenie statívu. Na boku batoha je potom ďalšie vrecko s pásikom na zaistenie, do ktorého možno v prípade potreby umiestniť monopod alebo selfie tyč. Každý používateľ tiež určite ocení puzdro na 15" notebook navyše s vreckom pre 9,7" tablet. Puzdro možno nosiť samostatne alebo ako súčasť batoha.

Hmotnosť:
1,62 kg


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Sivá

Určenie

Určenie Pre digitálne zrkadlovky

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 47 cm
Vonkajšia hĺbka 29 cm
Vonkajšia šírka 18 cm
Hmotnosť 1,65 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 24 cm
Vnútorná šírka 12 cm
Vnútorná hĺbka 38,5 cm

Vlastnosti

Počet vreciek 6 ×
Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook či tablet, Možnosť zmeny usporiadania vnútorného priestoru, Možnosť vloženia statívu
Uhlopriečka notebooku/tabletu 13–15"

Počet komôr

Počet komôr Dvojkomorový

Vlastnosti

Počet vreciek 6 ×
Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook/tablet
Uhlopriečka notebooku/tabletu 11–13"
Kód:  MAN210
Produktové číslo:  MB OL-BP-30

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04