Obnoviť stránku

Manfrotto Befree GT XPRO Carbon tripod

Super cena
399 € Ušetríte 16,52 €

Manfrotto Befree GT XPRO Carbon tripod


Tripod Manfrotto Befree GT XRPO Carbon – navrhnutý pre profesionálne makro fotografie

Manfrotto Befree GT XRPO Carbon je ľahký karbónový cestovný tripod špeciálne vyvinutý pre profesionálne makrofotografie. Tento kompaktný štvorsekčný statív dokonale kombinuje presnosť s maximálnou všestrannosťou, vďaka čomu vám umožní posunúť hranice vašich schopností o kus ďalej. Tripod držiak Manfrotto Befree GT XRPO Carbon sa chváli systémom M-lock a svojou perfektnou ergonómiou, všetky ovládacie prvky sú navrhnuté tak, aby boli ergonomické, intuitívne a prenosné. Stojan na fotoaparát je v zloženom stave dlhý 43 cm a nezaberie tak počas ciest veľa miesta. Uložiť ho môžete dododávaného transportného obalu.

XPRO systém – fotografujte priamo od zeme alebo nad hlavou

Tento statív na fotoaparát je vyrobený z karbónových vlákien vysokého štandardu, dosahuje tak perfektnú tuhosť, pričom je veľmi ľahký. Táto vynikajúca kvalita bola dosiahnutá pomocou špeciálneho výrobného procesu pre maximálny výkon, odolnosť a spoľahlivosť. Tripod Befree GT XRPO Carbon má v hornej časti ukrytý integrovaný mechanizmus, ktorý umožňuje otočenie stredovej tyče o 90°. Výhodou tohto systému je možnosť veľmi rýchleho nastavenia polohy fotoaparátu, ale aj najjednoduchší možný spôsob, ako fotografovať priamo od zeme alebo nad hlavou. Systém M-Lock zaisťuje rýchle a spoľahlivéutiahnutie polohy nôh.

Statív Befree je ideálny pre dlhé zoomové objektívy

Statív Manfrotto Befree GT XRPO Carbon je dodávaný spoločne s ľahkou profesionálnou hlavou Manfrotto 496 vyznačujúcou sa vysokou všestrannosťou, pevnosťou, presným pohybom a nosnosťou až 10 kg – ideálna na fotografovanie s dlhými zoomovými objektívmi. Rýchloupínacia doštička 200PL-PRO je vyrobená z vysoko kvalitného hliníka a plne kompatibilná s upevnením hlavy typu Manfrotto RC2 a Arca-Swiss. Okrem toho je vybavená dvoma gumovými prúžkami pre maximálnu priľnavosť.

Kľúčové vlastnosti statívu Manfrotto Befree GT XPRO Carbon

  • Kompaktný statív Manfrotto z uhlíkových vlákien vhodný na cesty
  • Hmotnosť iba 1,76 kg
  • Ideálna voľba pre profesionálnych makro fotografov
  • Tripod Manfrotto Befree GT XPRO Carbon má nosnosť až 10 kg
  • Plne otočné nohy – bez problémov sa stojan na fotoaparát zmestí do príručnej batožiny
  • Hlava Manfrotto 496 s presným pohybom
  • Systém M-lock
  • Rýchloupínacia doštička 200PL-PRO

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 162 cm
Transportná výška 43 cm
Maximálne zaťaženie 10 kg
Hmotnosť 1,76 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Karbón

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Rýchloupínacia doštička, Puzdro
Kód:  MAN2901a11
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MKBFRC4GTXP-BH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11