Obnoviť stránku

Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl. 40

5 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl. 40

Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl.40 je doplnok stravy s unikátnou kombináciou prírodného horčíka z Mŕtveho mora s vitamínmi B6 a B12. Na zníženie únavy a vyčerpania (horčík, Vit. B6 a B12), na odolnosť proti stresu, nervozite a podporu koncentrácie(1). ((1) Horčík prispieva k normálnej nervovej a psychickej činnosti) a normálnej činnosti svalov (horčík).

Zloženie

Horčík (získaný zo zdroja: oxid horečnatý zo soli z Mŕtveho mora) 440 mg; spevňujúca látka: mikrokryštalická celulóza; protispekavá látka: stearan horečnatý; vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 4 mg, vitamín B12 (kyanokobalamín) 10 μg, poťah: hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol v dvoch tabletách.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Magnézium
Forma horčíka oxid horečnatý

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie, Na stres a nervy
Pre časť tela Svaly

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 12 rokov (144 mesiacov)

Forma

Forma Tablety
Množstvo účinnej látky (mg) 220 mg (220 000 μg)

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 40
Obal Škatuľka, blister

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Horčík
Horčík (získaný zo zdroja: oxid horečnatý zo soli z Mŕtveho mora) 440 mg; spevňujúca látka: mikrokryštalická celulóza; protispekavá látka: stearan horečnatý; vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 4 mg, vitamín B12 (kyanokobalamín) 10 μg, poťah: hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol v dvoch tabletách. '>
Kód:  SIMMag516
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3918712

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07