Obnoviť stránku

Made

MaDe – Bábika Adelka a robot Zigybot a Sophia

MaDe – hračky deťom pre radosť

Česká značka MaDe pôsobí na trhu už od roku 1991 a zaoberá sa výrobou hračiek a karnevalových kostýmov. Inšpiruje sa aktuálnymi trendmi z celého sveta, vďaka čomu ponúka jedinečný dizajn a originalitu. Svoje produkty dnes dodáva aj do ďalších krajín Európskej únie – vždy s lokalizáciou do jazyka danej krajiny. V jej sortimente nájdete ako hovoriace bábiky a roboty, tak aj interaktívne, kreatívne a náučné hračky.

MaDe Bábika Adelka 100 funkcií

Hovoriaca bábika Adelka – kamarátka pre malé slečny

Hovoriaca bábika Adelka je zábavná kamarátka pre všetky malé slečny. Učí a pomáha rozvíjať materskú lásku a starostlivosť. Je k dispozícii v niekoľkých vyhotoveniach – od bábätka, ktoré cumle cumlík a ovláda niekoľko detských slov až po veľkú bábiku, ktorá môže mať aj 100 funkcií. Bábika Adelka hovorí až 90 slovenských viet, spieva niekoľko pesničiek a krásne sa smeje. Záleží len na vás, či dáte prednosť princeznej, džokejke, alebo cestovateľke.

Interaktívne a robotické hračky MaDe splnia vaše želania

Interaktívne a robotické hračky MaDe vás vtiahnu do sveta plného dobrodružstva. Kúpte si robota a ovládajte ho ľahko pomocou slov, gest rúk, či cez diaľkové ovládanie. V rámci plnenia vašich prianí vám aj zaspieva či porozpráva príbehy o svojej planéte alebo o svojom povolaní. Ak túžite skôr po roztomilom maznáčikovi, kúpte si interaktívneho plyšiaka, ktorý vás bude počúvať doslova na slovo.

MaDe Zigybot Artur – robot, hračka
Inteligentné pero Made – náučné hračky

Kreatívne a náučné hračky MaDe rozvíjajú detskú fantáziu

V kategórii kreativity a vzdelávania si prídu na svoje ako chlapci, tak aj dievčatá. Dievčatká môžu rozvíjať svoj talent na skrášľovanie, kreslenie, alebo hru na hudobný nástroj. Chlapci zase ocenia stavebnice či plastelíny, z ktorých môžu vytvoriť čokoľvek im napadne – či už ide o lietadlo alebo dom. Pre deti sú k dispozícii aj vzdelávacie hračky, z ktorých si vyberú ako školáci, tak aj tí najmenší.

Všetko z 212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18