Obnoviť stránku

Made

MaDe – Bábika Adelka a robot Zigybot a Sophia

MaDe – hračky deťom pre radosť

Česká značka MaDe pôsobí na trhu už od roku 1991 a zaoberá sa výrobou hračiek a karnevalových kostýmov. Inšpiruje sa aktuálnymi trendmi z celého sveta, vďaka čomu ponúka jedinečný dizajn a originalitu. Svoje produkty dnes dodáva aj do ďalších krajín Európskej únie – vždy s lokalizáciou do jazyka danej krajiny. V jej sortimente nájdete ako hovoriace bábiky a roboty, tak aj interaktívne, kreatívne a náučné hračky.

MaDe Bábika Adelka 100 funkcií

Hovoriaca bábika Adelka – kamarátka pre malé slečny

Hovoriaca bábika Adelka je zábavná kamarátka pre všetky malé slečny. Učí a pomáha rozvíjať materskú lásku a starostlivosť. Je k dispozícii v niekoľkých vyhotoveniach – od bábätka, ktoré cumle cumlík a ovláda niekoľko detských slov až po veľkú bábiku, ktorá môže mať aj 100 funkcií. Bábika Adelka hovorí až 90 slovenských viet, spieva niekoľko pesničiek a krásne sa smeje. Záleží len na vás, či dáte prednosť princeznej, džokejke, alebo cestovateľke.

Interaktívne a robotické hračky MaDe splnia vaše želania

Interaktívne a robotické hračky MaDe vás vtiahnu do sveta plného dobrodružstva. Kúpte si robota a ovládajte ho ľahko pomocou slov, gest rúk, či cez diaľkové ovládanie. V rámci plnenia vašich prianí vám aj zaspieva či porozpráva príbehy o svojej planéte alebo o svojom povolaní. Ak túžite skôr po roztomilom maznáčikovi, kúpte si interaktívneho plyšiaka, ktorý vás bude počúvať doslova na slovo.

MaDe Zigybot Artur – robot, hračka
Inteligentné pero Made – náučné hračky

Kreatívne a náučné hračky MaDe rozvíjajú detskú fantáziu

V kategórii kreativity a vzdelávania si prídu na svoje ako chlapci, tak aj dievčatá. Dievčatká môžu rozvíjať svoj talent na skrášľovanie, kreslenie, alebo hru na hudobný nástroj. Chlapci zase ocenia stavebnice či plastelíny, z ktorých môžu vytvoriť čokoľvek im napadne – či už ide o lietadlo alebo dom. Pre deti sú k dispozícii aj vzdelávacie hračky, z ktorých si vyberú ako školáci, tak aj tí najmenší.

Spresniť parametre
256 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19