Obnoviť stránku

MacBook Air 13 "

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MacBook Air 13 "

Výnimočne navrhnutý notebook od Apple dielní v neuveriteľne tenkom, kompaktnom a veľmi ľahkom podvozku . Skrýva najmodernejšie dnešné hardvér, čo znamená rýchlu manipuláciu a neuveriteľne dlhú životnosť batérie až 12 hodín. Jeho dizajn je tradične jednoduchý, ale je veľmi neobvyklý a veľmi funkčný. Jednoducho sa stane vaším partnerom pre každodenné cestovanie a nerušené používanie potrebných funkcií.

Kľúčové vlastnosti verzie 2016

  • Vylepšené procesory Intel Broadwell
  • Rozšírená pamäť s kapacitou 8 GB
  • Extrémne nízka spotreba energie až do 12 hodín
  • Tenký a veľmi ľahký dizajn
  • Ultra rýchlo čisté pamäťové médium
  • Thunderbolt verzia 2 a 2 × USB 3.0
  • Podsvietená česká klávesnica

Spoľahlivý spoločník pre prácu a zábavu

MacBook Air už plne využíva piate generácie procesorov Intel Core i5. Táto dokonale ladená architektúra poskytuje oveľa vyšší výkon, ale výrazne nižšiu spotrebu energie. Takže máte dostatok energie na celý pracovný deň . Okrem toho, ak necháte počítač MacBook Air spať dlhšie ako tri hodiny, prejde do pohotovostného stavu, v ktorom batéria vydrží až 30 dní. Môžete si vychutnať sieťové pripojenie pri maximálnej rýchlosti vďaka prítomnosti 802.11ac.

Brilantné vybavenie

Energeticky úsporná a nárazuvzdorná záruka je 128 GB SSD. Túto základnú kapacitu môžete ľahko rozšíriť o externé jednotky. Napríklad, pár portov USB 3.0 alebo Thunderbolt 2 môže byť použitý pre ich rýchle pripojenie. Samozrejme, predinštalovaný je OS X Yosemite , ktorý už obsahuje množstvo veľmi dobrých aplikácií. Okrem toho obsahuje dokonale ladené prostredie s úplne novou úrovňou prepojenia s inými zariadeniami iOS.

Kód:  NL243b4cNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06