Obnoviť stránku

Lucaffé POD MAMMA LUCIA 50 porcií 7g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lucaffé POD MAMMA LUCIA 50 porcií 7g

Dokonale vyvážená zmes dvoch rozdielnych druhov kávovníkov, to sú kávové kapsule Lucaffé POD MAMMA LUCIA. Robusta pochádzajúce z Indie je silná káva s vysokým podielom kofeínu, Arabica z Južnej Ameriky potom prináša silnú arómu a výraznú chuť. Zmes vytvára optimálne horkosť a kyslosť kávy, výsledkom je úžasná chuť lahodnej kávy, ktorú s obľubou pijú znalci aj laici. Spoznajte teplo a krásu Južnej Ameriky a ľúbeznú chuť Indie v každom dúšku výbornej kávy!

Arabica a Robusta - porovnanie

Arabica a Robusta sú dva základné druhy kávy, ktoré sa od seba líšia vo svojich vlastnostiach. Zásadne platí, že arabica je kvalitnejšia a zároveň drahšie ako Robusta, ktorá má menšie nároky na pestovanie. Robusta plodí už za 2 - 3 roky na rozdiel od kávovníka arabského, kde sa na prvý zber čaká 5 - 6 rokov. Navyše aj úroda je u Robusty podstatne vyššie ako u kávovníka arabského. Kávové zrná Arabica sú menej horké, majú výraznejšie a príjemnejšie chuť aj arómu. Na druhej strane obsahuje Robusta viac kofeínu a skvele povzbudzuje organizmus.

Balenie v kapsuliach

Vysoko ekologické balenie v papierových kapsuliach obsahuje presné množstvo kávy vždy na jednu porciu, je biologicky rozložiteľné a papier pôsobí ako filter na tuky, baktérie a iné zvyšky. Kapsule sú balené samostatne v ochrannej atmosfére, ich obsah si tak zachováva vôňu až do okamihu otvorenia.
Obsah balenia
50 porcií 7 g

Kód:  PZ1100b
Produktové číslo:  V1477
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02