Obnoviť stránku

Lucaffé POD DECAFFEINATO 50 porcií 7g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lucaffé POD DECAFFEINATO 50 porcií 7g

Nemôžete si dopriať šálku kvalitnej kávy kvôli kofeínu? Riešenie vám ponúka Lucaffé POD DECAFFEINATO, lahodná zmes bez kofeínu, tvorená z najsladších a najkrémovejších druhov kávy! Veľmi sladká chuť, plné telo, optimálny krém a výraznú arómu vám umožní vychutnať si skvelú kávu bez nežiaduceho vedľajšieho vplyvu kofeínu. Vytvorte si zásobu tejto jedinečnej kávy a pozvite známe. Budete prekvapení, koľko ľudí z vášho okolia pije kávu bez kofeínu! Užívajte si s priateľmi kvalitnú chuť i arómu bez kompromisov. Kávové kapsule sú určené pre automaty na kávu a prístroje na espresso.

Vlastnosti kávy

  • Zmes vybrané kávy bez obsahu kofeínu
  • Veľmi sladká chuť
  • Bohatá krémová pena
  • Výraznú arómu
  • Obsahuje iba najkvalitnejšie zrná druhu Arabica, ktoré sú zbavená kofeínu

Balenie v kapsuliach

Vysoko ekologické balenie v papierových kapsuliach obsahuje presné množstvo kávy vždy na jednu porciu, je biologicky rozložiteľné a papier pôsobí ako filter na tuky, baktérie a iné zvyšky. Kapsule sú balené samostatne v ochrannej atmosfére, ich obsah si tak zachováva vôňu až do okamihu otvorenia.

Obsah balenia
50 porcií 7 g

Kód:  PZ1140a
Produktové číslo:  V1471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08