Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L'OR Crema Absolu Profond, zrnková káva, 500 g

4,7 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

L'OR Crema Absolu Profond, zrnková káva, 500 g

Káva ĽOR

Zrnková káva

Káva L'OR Crema Absolu Profond




plná - aromatická - zamatová

Crema Absolu PROFOND

L'OR zrnková káva

Crema Absolu PROFOND

ĽOR Crema Absolu PROFOND je zakončená zamatovo hladkými aromatickými tónmi citrusovej elegancie tých najlepších zŕn arabiky.



ĽOR Crema Absolu PROFOND je vhodná na prípravu espressa v automatických kávovaroch, ale aj French presse alebo v prekvapkávači.

Zrnkovú kávu ĽOR Crema Absolu PROFOND skladujte na chladnom a suchom mieste.

Zrnková káva ĽOR Crema Absolu PROFOND je pestovaná poľnohospodármi podľa udržateľných výrobných metód a je certifikovaná ako 300 % UTZ. ĽOR spolupracuje s UTZ na podpore udržateľných postupov v pestovaní kávy. Hlavným cieľom je zlepšiť životné podmienky poľnohospodárov a ochranu životného prostredia.


Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Južná Amerika

Hmotnosť

Hmotnost balení 500 g
Kód:  LORZK821
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4056514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07