Obnoviť stránku

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 US

4,4 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 US

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 ponúka skvelé ovládanie počítačom aj notebookom pripojeným k televízoru. Vďaka bezdrôtovému dosahu až 10 metrov ponúka klávesnica ľahké ovládanie ako v situácii, keď používate notebook samotný, tak vtedy, keď je pripojený k televízoru a vy ho môžete ovládať z pohodlia vašej pohovky.
Táto klávesnica je určená špeciálne pre ľudí, ktorí pripájajú notebook k televízoru, aby si vychutnali svoj obľúbený multimediálny obsah na väčšej obrazovke. Vstavaný 3,5 palcový touchpad umožňuje intuitívne ovládanie kurzoru vertikálnym aj horizontálnym smerom a eliminuje potrebu samostatnej myši.
Na rozdiel od podobných produktov, ktoré vyžadujú zložité inštalácie softwaru a konfigurácie, je u tejto klávesnice nastavenie naozaj jednoduché - stačí zapojiť malý prijímač Logitech Unifying do USB portu a môžete začať pracovať. Navyše môžete na tento jediný prijímač okrem klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 pripojiť až päť ďalších kompatibilných zariadení.
Z tohto pohodlného bezdrôtového ovládania sa môžete tešiť až po dobu jedného roka, bez toho, aby ste sa museli obťažovať s výmenou batérií. Elegantné klávesy s nízkym profilom sú príjemné a nevydávajú takmer žiadny zvuk. Vďaka výrazným, jasne bielym znakom sú ľahko čitateľné aj v sporo osvetlenej obývacej izbe. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je kompaktná klávesnica, ktorá nerobí kompromisy v oblasti používateľského pohodlia. A keď ju práve nepoužívate, ľahko ju niekam upracete, pretože ju možno postaviť aj vertikálne.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Layout: US
Nízkoprofilové klávesy
3,5 "(8,9 cm) integrovaný touchpad
Podporované OS:
Windows XP, Vista, 7
Pripojenie:
Rozhranie: USB (Unifying prijímač)
Maximálny dosah: 10 m
Napájanie:
2x AA batérie
Životnosť: až 12 mesiacov
Prepínač zapnutia a vypnutia
Štandardné balenie:
Klávesnica Logitech Wireless Touch Keyboard K400
USB Logitech Unifying receiver
USB extender
2x AA batérie (inštalované)
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna
Kód:  MC050d12
Produktové číslo:  920-003134

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03